in

14 stelletjes die naar Turkije gingen voor een fotoshoot met hun sgatjuh!

We weten niet of je het prachtige account op Facebook kent genaamd ‘Fotoshoot in Turkije met sgatje’? Maar we tippen het je alleen maar om even te gaan volgen.

Op deze pagina staan talloze stelletjes die naar hun favoriete land en bestemming om daar in een heerlijke All Inclisive Resort te gaan vertoeven.

Naar het om 7 uur opstaan voor het lopend buffet en het handdoekje leggen, zijn er meer bezigheden.

Lees ook
Arts verpest operatie volledig- Kimberly moet voortaan poepen via vagijn

En een populaire bezigheid is natuurlijk het houden van een fotoshoot op een verlate strand met je sgatje.

Mocht je de pagina niet willen volgen voor de foto’s, dan kun je het altijd nog doen voor de prachtige beschrijvingen die erbij geschreven worden. We hebben de eerste voor je erbij gepakt.

Fotoshoot in Turkije met je Sgatje!
“Cynthia Smit en Ricardo Rosenboom zijn samen afgereisd naar Datça. Geld hebben ze niet echt, dus het liefdeskoppel staat 8 dagen lang op all inclusive camping Goldcoast in een 2 persoons huurtent.

‘Sowieso wel alles inclusief, maak mij nie uit of ik in een kamertje lig of in een tent’ vertelt Ricardo. In het dagelijks leven is Ricardo supervisor van de Purmerendse plantsoendienst.

Lees ook
Valentina (3) die bijna 700 dagen in het ziekenhuis verbleef vanwege hartkwaal, is overleden

‘We hebben elkaar ontmoet tijdens de Zwarte Cross van 2005, het was liefde op eerste gezicht, maar dat kwam misschien door de MDMA’ vertelt Ricardo lachend.

‘Maar na een heftige pot brommers kieken merkte ik wel dat Cynthia veel meer was dan een stel memmen en een gleuf’.

Cynthia lacht en bevestigt dit verhaal door te lachen als een boer met kiespijn. ‘Het is hier heelijk, eindelijk een beetje ontspanning’ roept Cynthia ons nog na, terwijl de twee hand in hand verder het strand af lopen.”

Amsterdammer pimpt ’s nachts random auto’s met karton!

Hier win jij 10.000 euro door zoveel mogelijk Frikandellen te eten!