in

2e lichaam onder puin Rotterdam gehaald: ‘Lichaam redelijk intact’

Onder het puin van het ingestorte appartementencomplex in Rotterdam-Zuid is donderdagavond een tweede lichaam gevonden. Dat bevestigt de politie op X. De Rotterdamse politie is met speurhonden nog op zoek naar het laatste vermiste slachtoffer.

De identiteit van het slachtoffer is nog niet officieel bekend, maar vermoedelijk gaat het om de 22-jarige Ilyas of de 33-jarige Moustafa. Op dit moment wordt de identiteit onderzocht door uiterlijke kenmerken voor te leggen aan beide families, laat een politiewoordvoerder weten aan Hart van Nederland.

Lees ook
Harteloze moeder Aniek (26): ‘ik bracht mijn pasgeboren baby om het leven omdat ik niet voor haar wilde zorgen’

Als duidelijk is om wie het gaat, mag de familie kort afscheid nemen, waarna het lichaam wordt meegenomen voor verder onderzoek. Volgens politiewoordvoerder is het lichaam “redelijk intact”.

Woensdag vonden familieleden onder het puin het lichaam van de vermiste Kamran Khan. In totaal raakten drie mensen vermist na de explosie.

Lees ook
Meisje neemt wraak op verkrachter: "In bos gelokt zodat broers hem konden opknopen"

Explosie Rotterdam
Het pand werd maandag getroffen door een zware explosie, gevolgd door een felle brand. In totaal raakten drie mensen vermist na de explosie. De zoektocht naar de derde vermiste persoon wordt donderdagavond nog voortgezet, laat de politie weten.

Man (31) stak zijn vrouw zes keer met schaar in ziekenhuis, toch wil ze hem weer terug

Ilyas (22) overleden door explosie rotterdam: Hij was altijd positief en vrolijk