in

Adinda’s nieuwe vriend is extreem groot geschapen: “Alles is vervelend”

Met vriendinnen kon ik het vroeger uren over de afmetingen van onze veroveringen hebben. Van het formaat, tot de geur en de kleur: alles werd besproken. Tegenwoordig kan ik mij daar niks meer bij voorstellen. Wat er tussen mij en mijn vriend gebeurt, blijft tussen ons. En dat merk ik bij al mijn vriendinnen! Zodra het serieuzer wordt, wordt de vertrouwensband tussen partners sterker en wordt niet alles zomaar meer besproken.

Niet aan de grote klok hangen
Hier loopt ook Adinda (34 jaar) tegenaan. Waar zij vroeger alles met haar vriendinnen besprak, gebeurt dat nu niet meer. “En nou net nú heb ik advies nodig…” mailt ze ons. “Ik zit ergens heel erg mee, maar wil het niet zomaar aan de grote klok hangen. Dat vind ik niet eerlijk naar Josh en onze relatie. Andersom zou ik het ook niet prettig vinden als hij dit intieme deel van onze relatie met zijn vrienden zou bespreken.”

Lees ook
Scholieren redden inzittenden rolstoelbus na plons in sloot: Duimpje omhoog!

Niks magisch
Het ‘probleem’ waar Adinda tegenaan loopt, is dat Josh erg groot geschapen is. “Hij is enorm. Maatje aubergine. Niet zo’n schattig klein aubergientje, maar echt een enorme knoeperd.” Wanneer Adinda en Josh voor de eerste met elkaar naar bed gaan, denkt ze dat het lekker zal worden. “Veel mensen presenteren het als iets goeds. Iets wat het aantrekkelijker zou moeten maken. Ik had dan ook verwacht dat zijn grote aubergine iets magisch tot stand zou brengen. Bleek ik er even naast te zitten…”

Veel zeer
Penetratie van Josh bij Adinda doet erg veel zeer. “Ik wilde hem niet kwetsen dus deed of ik het lekker vond. Maar eigenlijk vond ik het helemaal niet fijn dat hij zo groot geschapen was! “In het begin kan Adinda dit toneelspel nog wel opbrengen, maar nu ze samenwonen en het vaker aan de orde is, lukt dat nog maar moeilijk. “Hij heeft elke avond zin. Ik ook wel, maar zodra ik aan de pijn denk die ik ga hebben, verdwijnt de zin als sneeuw voor de zon.”

Lees ook
Kind zwaargewond bij aanrijding met auto

Verstijfd van angst
Om Josh toch tevreden te stellen, bevredigt ze hem regelmatig op een andere manier. “Ik gebruik mijn handen of mond. Ook dit is niet makkelijk als hij zo groot geschapen is! Hem in mijn mond nemen deed ik in andere relaties altijd graag, maar dit is een hele opgave bij Josh. Alles omtrent dit intieme gebeuren vind ik vervelend. Het roept bij mij eens soort paniek reactie op en hierdoor verstijf ik helemaal. Doordat ik zo verstijf wordt de penetratie nog veel pijnlijker en ben ik nog banger de volgende keer.”

Gevangen
Adinda heeft het gevoel gevangen te zitten in een vicieuze cirkel en weet niet hoe ze daaruit moet komen. “De lakens niet meer met hem delen is geen optie. Het uitmaken ook niet. Hem nu pas vertellen dat ik het al die maanden helemaal niet fijn vond is ook geen optie. Ik weet echt niet hoe ik dit moet oplossen.”

Te groot geschapen
Adinda is heel benieuwd naar jullie adviezen! Op respectvolle wijze meepraten over dit verhaal? Laat jouw advies achter in de reacties onder dit artikel.

Wende: “Mijn vriend verbiedt mij een cappuccino te bestellen na 11 uur”

Saar (29): ‘Ik laat mijn baby soms alleen thuis’