in

AirBnB is op zoek naar mensen die twee maanden gratis op de Bahama’s willen chillen

Heb jij jouw droombaan al gevonden? Zo niet dan hoef je nu niet verder te zoeken. AirBnB is namelijk op zoek naar mensen die twee maanden professioneel komen luieren op de Bahamas.

Betaald chillen op een van de beste plekken op de wereld? Ja je hoort het goed. Of je er helemaal niets voor terug hoeft te doen? Nee, zo gek is AirBnB natuurlijk ook weer niet.

Lees ook
Scheten laten is gezond, dus lekker laten gaan die scheten

In de twee maanden dat je verblijft op deze prachtige plek zal je gaan samenwerken met de Bahamas National Trust.

Zij zorgen dat de natuur in stand gehouden blijft op de Bahamas. Ze hebben vijf mensen nodig die twee maanden lang komen helpen.

Zoals je misschien weet hebben de Bahamas aardig wat klappen gehad de afgelopen tijd. Meerdere orkanen hebben veel schade aangericht en daarom kunnen ze zeker wat hulp gebruiken.

Lees ook
Over narcisme: omgang met een narcist; van onmacht naar macht

Je hebt niet per se werkervaring nodig. Wat ervaring met vrijwilligerswerk helpt natuurlijk wel mee. Je werkt samen met locals in de landbouw en visserij.

Je verblijft tijdens deze twee maanden op Andros, Exumas of Eleuthera. Als je dit Googled kom je er achter dat er ergere plekken op de wereld zijn om te vertoeven. Heb jij je koffers al klaar staan?

In Portugal kan je nu overnachten in een enorm wijnvat

Ultiem zomers chillen doe je in deze varende hot tub