in

Albert Heijn maakt alle kinderen verdrietig: Schoentje zetten mag niet meer

Ruim 10 jaar lang konden kinderen hun schoentje zetten bij supermarkt Albert Heijn. Nu heeft men besloten er per direct mee te stoppen. Volgens een woordvoerder is er simpelweg geen ruimte meer voor.

“Ieder jaar maken we samen met onze klanten een feest van de sinterklaasperiode. Dat doen we elke keer op een andere manier met een leuke, verrassende campagne. Maar dit jaar was hier geen ruimte meer voor,aldus de woordvoerder van het miljoenenbedrijf.

Lees ook
Marokkaanse man spreekt relschoppers aan: geen wonder dat Nederlanders een hekel aan ons hebben

WK-voetbal
Albert Heijn meldt ook dat er minder aandacht is voor de sinterklaasperiode vanwege het WK voetbal in Qatar. Er is dus besloten om ”andere keuzes” te maken.

Maar geen nood. Gezinnen wiens kinderen hun schoentje graag in een supermarkt willen zetten, kunnen dat doen bij de Lidl en/of PLUS. Deze bevestigen gewoon door te gaan met de actie.

Lees ook
Jongen (17) gebeten door cheeta in de Beekse Bergen: "Ik dacht ze bijten niet"

”Juist in deze tijden waarin krijgen niet vanzelfsprekend is”, aldus een zegsman van Lidl. In maar liefst twee derde van PLUS-filialen kunnen kinderen een grote verrassing verwachten in hun schoentjes. Kortom: sla de Albert Heijn voorlopig maar over. Die hebben het te druk met andere zaken.

Meisje (13) liep weg van huis en werd ’s nachts verkracht in park

Man is trots op zijn jongeheer van 3 centimer: Gaat er om wat je ermee doet