in

Angelique (20) doet het sinds haar dertiende met honden

In Arizona is een 20-jarige vrouw gearresteerd op verdenking van “misdaden tegen de natuur”. De aanhouding gebeurde nadat Brittany Angelique Sonnier haar vriend had verteld dat ze al sinds haar dertiende s*ks had met de honden des huizes.

Volgens het politierapport had Sonnier zowel vaginale als orale s*ks met haar favoriete viervoeters. Ook zou ze de dieren hebben afgericht opdat “ze zich niet vreemd zouden gedragen in het bijzijn van andere mensen”.

Lees ook  Vrouw verkoopt haar poep voor 3500 euro aan mannen

Incest
Haar liefje getuigde bij de politie van Lake Havasu City dat hij als aan de grond genageld was toen zijn Brittany hem foto’s toonde van mensen die s*ksuele betrekkingen hadden met honden. Zijn vriendin zou hem ook verteld hebben dat ze erg ge├»nteresseerd was in incest.

Hoederecht
Na deze opzienbarende ontboezemingen stapte de vriend naar de vader van Brittany. Die zei hem doodleuk dat hij wist dat z’n dochter het graag met honden deed. Maar nu had de man andere prioriteiten.

Lees ook  Je kunt nu een scheetpomp kopen die je windjes opzuigt voordat ze beginnen te ruiken

Naar zijn zeggen stelde hij alles in het werk om het hoederecht te verwerven over zijn kleinkind. Brittany heeft immers een zoontje uit een andere relatie.

Zwanger
Om het spel compleet te maken, vermoedt de jongeman dat Brittany een kind van hem verwacht. Ze weigert evenwel een zwangerschapstest te ondergaan.

Man poept voor voordeur en valt met broek op enkels in slaap in voortuin Boxtel

Man doet het met hond van zijn seksonwillige ex