in

Anthony niet meer welkom op terras: ’Ze willen mij niet hebben’

MONTPELLIER – De 33-jarige Anthony Loffredo zal vast al een hoop reacties hebben gehad op zijn spraakmakende voorkomen. En dan vooral mensen die schrikken: de man heeft zijn oren en neusgaten laten verwijderen. Ook mist hij een aantal vingers. Hij zit onder de tatoeages en piercings en dat alles onder de noemer ’Black Alien Project’. Niet iedereen is fan: „Restaurants willen mij inmiddels niet meer ontvangen.”

Zijn tong is gespleten, zijn neus en bovenlip liet Loffredo zoveel mogelijk weghalen. Alles om er maar als een zwarte alien uit te zien. De Fransman zegt dat hij het gevoel heeft dat hij in een lichaam zit waarin hij niet thuishoort. Daarom ging hij over tot de talloze ingrepen.

Lees ook
Dokter heeft harde boodschap voor Daniëlle van ’t Schip: ‘Nog zes maanden’

Loffredo’s uiterlijk leidt op het terras tot problemen, vertelt hij aan LadBible TV. Horecaondernemers zijn hem liever kwijt dan rijk, of vragen hem op een plek te gaan zitten waar hij minder opvalt. Hij woont tegenwoordig volgens zijn Instagramaccount in Montpellier.

Eerder vertelde Loffredo, een voormalig beveiliger, in podcast Club113 dat hij ’geen baan kan vinden’. „Het kan positief zijn omdat je je beter voelt, maar je moet weten dat er ook een donkere kant aan dit alles is.” Sinds de ingreep waarmee hij zijn tong door midden liet splijten, heeft hij wat moeite met articuleren. Zijn neus liet hij vorig jaar zo goed als verwijderen in Spanje, omdat de behandeling in zijn eigen land illegaal is. Eerder toog hij ook naar Mexico voor de nodige ingrepen. Veel Europese landen houden er strenge regelgeving op na rond lichamelijke ingrepen.

Lees ook
Babydolfijn sterft nadat tiener hem uit het water haalt voor selfie

„Ik ga soms ergens naartoe en kruip dan in een bepaalde rol, van een eng personage, vooral ’s nachts in donkere straten”, tekende The Mirror op uit zijn mond. En hij is nog lang niet klaar met zijn ’buitenaardse’ transformatie. „Het is voor mij normaal geworden om constant, zelfs onbewust, na te denken over mijn plannen [voor lichaamsaanpassing].”

Dordtse moeder slaat haar dochter 32 keer en gooit daarna al haar spullen weg

Hulpverleenster (28) bestraft voor seks met ‘kwetsbare, minderjarige jongen’