in

Armband geeft je elektrische schok wanneer je te veel snoep eet

Als kind snoepten we vooral te veel tijdens het weekend. Maar als volwassene kan je zelf bepalen wanneer en hoeveel je snoept.

Soms is het gewoon moeilijk om ‘nee’ te zeggen en je handen uit de koekjestrommel te houden. Heel wat pogingen om met een dieet te beginnen, eindigen in gebroken beloftes.

Lees ook
Presentatrice Leonie ter Braak volledig uit de kleren:

Maar nu bestaat er een armband die je helpt om te stoppen met het eten van snoep en junkfood, door je een elektrische schok te geven.

De armband heet Pavlok en werd ontworpen om gebruikers hun slechte gewoontes af te leren, of het nu gaat om roken, fastfood of snoep.

Het idee erachter is het geven van een lichte bestraffing wanneer je zondigt. De armband activeert wanneer je je dieet of sportschema niet naleeft.

Lees ook
Dit zure matten-ijsje is een regelrechte hit en wij snappen dat goed

Je kunt ook je vrienden toegang geven tot een applicatie waardoor ze je een schok kunnen geven telkens wanneer ze je betrappen op een slechte gewoonte.

Volgens de makers helpt de Pavlok armband ook om te stoppen met roken of om niet meer op shopping spree te gaan.

De website leest: “Pavlok is je natuurlijke en duurzame oplossing om te stoppen met roken, nagelbijten, met je haar spelen, negatief denken, suiker eten en meer.”

Ken jij iemand die dit zou kunnen gebruiken?

Vrienden uitschelden zorgt voor een hechtere band, aldus de wetenschap

Met deze opblaasbare glijbaan glij je vanaf de zolder het zwembad in