in

Asielzoeker opgepakt voor vernielen twintig auto’s in Ter Apel

Ter Apel – De politie heeft in de nacht van vrijdag 23 op zaterdag 24 september een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden voor de vernieling van meerdere personenauto’s in Ter Apel.

Omstreeks 01:30 uur kwam er een melding binnen dat een persoon de autoruiten van meerdere auto’s aan het vernielen was. Dit gebeurde in de omgeving van de Heemker Akkerstraat. Ter plaatse constateren agenten dat van een aanzienlijke hoeveelheid auto’s de autoruiten ingeslagen waren. In elk geval twintig auto’s hebben schade.

Lees ook  Zwaar vuurwerk explodeert in Rotterdamse woning, 2 kinderen zwaargewond

Aanhouding en onderzoek
Aan de Hoofdkade kon direct een verdachte worden aangehouden. Het gaat om een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Hij zit vast en wordt verhoord. Zaterdag vindt buurtonderzoek plaats. Ook kijkt de politie naar camerabeelden. Bent u in bezit van camerabeelden waarop de vernielingen mogelijk te zien zijn? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0900-8844.

Lees ook  Ambulancemedewerkster naar fatale crash eigen dochter: 'Herkende haar pas later'

Jongetje bijna verdronken na klap op hoofd door groep in zwembad

Hoofdverdachte moord op Dean (4) krijgt gunstregime in gevangenis: “Hij is vertrouwenspersoon voor de directie en mag koffie en boeken ronddelen”