in

Autodief slaat op de vlucht en valt met gezicht in hondenpoep

Een opmerkelijke aanhouding vond plaats woensdagmiddag in Roosendaal, toen een bestuurder van een gestolen voertuig op een ongewone manier werd aangehouden. De 29-jarige man sloeg op de vlucht nadat de politie hem een stopteken had gegeven. Tijdens zijn vluchtpoging botste hij tegen enkele geparkeerde auto’s voordat hij te voet verder vluchtte. Zijn ontsnappingspoging kwam echter abrupt tot een einde toen hij ongelukkig ten val kwam in een hondendrol.

Lees ook
Petra geteisterd door hoogwater: Drollen van 2 uur geleden drijven door huis

Het incident vond plaats in de wijk Kalsdonk, waar de politie een auto met een Belgisch kenteken opmerkte. Na het controleren van het kenteken bleek dat de auto in België als gestolen stond geregistreerd. Toen de politie de bestuurder een stopteken gaf, koos hij ervoor om met hoge snelheid weg te rijden.

Een achtervolging werd ingezet door de politie, waarbij de bestuurder enkele andere voertuigen raakte voordat hij tot stilstand kwam. Vervolgens stapte de man uit en zette het op een rennen. Zijn vluchtpoging eindigde echter snel toen hij ten val kwam met zijn gezicht in een plantsoen, waar kennelijk iemand vergeten was om de uitwerpselen van zijn hond op te ruimen, zoals de politie meldde op Instagram.

Lees ook
Gavin haalt genadeloos uit naar Gordon: ‘Deze is voor mijn ex!!’

De man werd aangehouden en bij controle bleek dat hij onder invloed was van alcohol of drugs. Bovendien werd er drugs bij hem aangetroffen. Hij blijft vastzitten en zal donderdag worden verhoord op het politiebureau.

Dakloze Willy (74) zwaar mishandeld: “Ik moest ze geld geven, maar ik heb niks”

Man overleden na ongeluk met grasmaaier in speeltuin