in

Baby door ouders zwaar mishandeld – 3 jaar later overtreft ze alle verwachtingen van dokters

Dit verhaal is zowel hartverscheurend als hartverwarmend. Het begin is heel erg moeilijk, maar het kent een gelukkig einde. Dit meisje is een echte vechter!

Hoewel ze nog een baby’tje was, was het leven voor kleine Addilyn vreselijk. In 2019 werd ze zwaar door haar vader mishandeld, een misdrijf waarvoor hij nog in de gevangenis zit, bericht Little Things.

Lees ook
Gaby Blaaser deelt foto zonder kleren met pot Nutella in d’r klauwen

Haar moeder werd aangeklaagd omdat ze weigerde hulp in te roepen toen haar kindje dit het meest nodig had.

Kleine Addilyn was nog geen drie maanden oud … Vanaf dit moment beloofde familielid Terra Woodward om nooit haar zijde te verlaten.

Vanwege de lichamelijke mishandelingen, was de prognose somber voor het meisje. Maar dankzij de liefde en hulp van Terra en haar man heeft ze de stoutste verwachtingen overtroffen!

Sindsdien hebben ze het meisje geadopteerd en zijn ze de wettelijke ouders van Addilyn. Maar daarmee hield de strijd niet op.

Haar verwondingen waren erg groot, dokters waarschuwden de kersverse ouders dat er een groot risico bestond dat ze nooit zou kunnen bewegen of communiceren.

Lees ook
Nathan heeft een relatie met zijn auto – We doen het vaak!

Addylin blijft echter vechten om beter te worden. Elke dag maakt ze grote stappen. Steeds meer gaat ze bewegen en ze heeft ook alternatieve manieren gevonden om te communiceren.

Dit alles is mogelijk omdat ze, na een vreselijk begin, eindelijk de liefde en zorg heeft gekregen die ze verdiende.

In de onderstaande video kun je Addilyns eerste verjaardagsfeest zien. De vreugde in haar ogen is niet te missen. Addilyn verdient echt alle liefde en respect in de wereld!

Uit onderzoek blijkt dat elk broodje knakworst 35 minuten van je leven kost

Werkstraf voor man die kop van duif trekt: ‘Ze schijten monumenten onder en maken lawaai’