in

Baby overleden nadat moeder haar ’per ongeluk’ in oven legt

KANSAS CITY – Een baby uit de Amerikaanse staat Missouri is overleden nadat haar moeder haar ’per ongeluk’ in de oven legde in plaats van in haar bedje voor een middagdutje. Moeder Mariah Thomas is aangeklaagd voor het in gevaar brengen van het welzijn van een kind, zo schrijft Amerikaanse nieuwssite ABCNews.

Lees ook
Als je dit ziet op je deurmat, hebben inbrekers jouw huis in de gaten: ‘Slimme truc’

Vrijdagmiddag kreeg de politie een melding over een baby die niet meer leek te ademen. Hulpverleners zagen brandwonden op het kindje en konden niets meer voor haar doen. Het kindje overleed ter plekke. Een getuige heeft verklaard dat de moeder, Mariah Thomas, de baby per ongeluk in de oven had gelegd voor een middagdutje in plaats van in haar wiegje. De verklaring gaf geen toelichting over hoe deze gruwelijke fout werd gemaakt.

Lees ook
Jongens (12 en 14) opgepakt voor straatroof

„Wij zien hoe gruwelijk deze tragedie is en voelen het verdriet voor het verlies van dit kostbare leven”, laat aanklager Jean Peters Baker weten in een statement. „We hebben er vertrouwen in dat het rechtssysteem juist zal handelen onder deze vreselijke omstandigheden.”

Lichaamsresten van kind in tuin, moeder en stiefvader wijzen elkaar met de vinger

Konijn met gebroken nek gedumpt in plastic zak: ’Misselijkmakend’