in

Barbie heeft het roer compleet omgegooid: ‘Wat zie jij er goed uit!!’

Samantha de Jong aka Barbie uit Oh Oh Cherso heeft een behoorlijk zware tijd achter de rug. Al jaren komen er sporadisch berichten over Samantha in het nieuws waarvan we allemaal wel een beetje schrikken. Dat gaat van pogingen tot zelfdoding en een auto-ongeluk op de snelweg tot een come en een onverwachte zwangerschap.

De afgelopen jaren waren echter nóg zwaarder voor Samantha. De realityster heeft namelijk een tijd lang in de gedwongen prostitutie gezeten. Hierbij werd Samantha onder invloed gehouden en moest ze, tegen haar wil, naar bed met mannen in een soort loods. Dit alles was onder invloed. De daders zijn inmiddels opgepakt en Samantha is weer hard aan zichzelf aan het werk. Op TikTok laat Samantha weten hoe het nu gaat.

Lees ook
Politie valt vakantiepark van Peter Gillis binnen en doet een huiveringwekkende ontdekking

Barbie is weer terug en ziet er voortreffelijk uit!
Samantha heeft een account geopend waarbij ze op vragen reageert van fans en volgers. Dit zijn vaak vragen over hoe het met haar kinderen en vader is, maar ook over hoe het nu gaat. Samantha geeft bijvoorbeeld aan dat ze alweer 10 kilo is aangekomen sinds ze uit de gedwongen prostitutie is gekomen. Ook is Samantha naar eigen zeggen volledig ‘van de rommel af’, dat wil zeggen afgekickt van de verboden middelen die haar toegediend werden.

Lees ook
2 nonnen gaan op missie in Afrika – wanneer ze terugkeren, zijn ze beide zwanger

Samantha zou natuurlijk geen Samantha zijn wanneer ze zich niet volledig stort op haar uiterlijk. Daar zitten dus weer wat nieuwe lippen en wimpers op geplakt. Helaas is de wimperlijm in haar oog gekomen waardoor Samantha nu met een ontstoken oog zit. Ontstoken oog of niet, haar fans vinden haar er prachtig uitzien:

Yolanthe Cabau verrast met babynieuws dat niemand had verwacht

Paard dood en man zwaargewond door aanrijding trein bij Boxtel