in

Bizar filmpje: André Hazes helemaal van de kaart en flipt op vriendin!

André Hazes Jr. onthult persoonlijke strijd met dr*gsgebruik in indrukwekkende video. Het is gebruikelijk dat dergelijke onthullingen via roddelkanalen worden verspreid, maar deze keer komt de openbaring rechtstreeks van André zelf. Hij plaatste de video op zijn Instagram Stories, vergezeld van een bericht over zijn tumultueuze verleden.

Verleden Vol Uitdagingen
“André Hazes, bekend om zijn muzikale talent, geeft een intiem kijkje in zijn worsteling met dr*gs,” opent Hazes zijn verhaal.

De video, die hij beschrijft als afkomstig uit een duister verleden, werd hem gestuurd door zijn partner Monique, waarschijnlijk als een herinnering aan een periode waarin André nog diep in zijn verslav!ng zat.

Duizend Oproepen Genegeerd
In de gedeelde video reageert een duidelijk vermoeide en verzwakte André op Monique, die naar eigen zeggen ‘duizend keer’ had geprobeerd contact met hem op te nemen.

Lees ook
Moeite met in slaap vallen? Half uur seks doet wonderen!

“Ik slaap, doe eens rustig, man!” is te horen in de video, waarin een duidelijk aangedane Hazes probeert zijn situatie te sussen. “Ik heb even een paar uurtjes bijgeslapen. Doe eens even rustig aan, joh.”

Reflectie en Zelfspot
Met een combinatie van zelfspot en reflectie beschrijft André hoe hij destijds dacht dat het delen van zo’n video Monique zou overtuigen van zijn onschuld.

“Helemaal naar de knoppen. Ingevallen gezicht, bleke kleur, vieze haren, mager lichaam. Lig je daar in je nest… En het mooie was nog dat ik altijd dacht: Als ik dit stuur, dan gelooft ze me,” vertelt Hazes, die nu beweert een sober leven te leiden.

Een Les voor de Toekomst
Deze onthulling komt als een schok voor velen, maar André lijkt het te delen als een leermoment, niet alleen voor zichzelf maar ook voor anderen.

Lees ook
GTST-acteur Geert Hoes zeer ernstig ziek: Al 35 kilo afgevallen

“De onderstaande video kan overigens prima worden gebruikt bij dr*gsvoorlichting op middelbare scholen. Dat zal die kinderen eens flink de stuipen op het lijf jagen,” merkt hij op, wijzend op de educatieve waarde van zijn persoonlijke verhaal.

De Kracht van Verandering
André Hazes’ openheid over zijn strijd tegen verslav!ng benadrukt de mogelijkheid van verandering en het belang van steun van dierbaren.

Zijn verhaal is een krachtig voorbeeld van hoe iemand zich kan herpakken en uit een diep dal kan klimmen, omringd door liefde en begrip.

In een wereld waar publieke figuren vaak alleen hun beste kant laten zien, biedt de eerlijkheid van Hazes een rauwe en realistische blik op de uitdagingen die ook zij moeten overwinnen.

Het is een herinnering dat achter elke glimlach een verhaal schuilt en dat de weg naar herstel soms begint met het delen van die verhalen.

Slachtoffers frontale botsing in Friesland zijn 71, 72 en 34 jaar

Milo (14) omgekomen door treinongeluk: Hij was aardig tegen iedereen