in

Bizarre studie: ‘Je koffie zwart drinken, kan een teken zijn dat je psychopaat bent’

Ken jij mensen die hun koffie het liefst zwart drinken? Volgens een nieuwe studie zou je koffie zwart drinken, een teken kunnen zijn dat je een psychopaat bent.

Koffiedrinkers kunnen niet zonder hun kopje koffie bij het ontbijt. Er gaat niets boven de krant lezen met een bakje koffie erbij.

Maar hoe we onze koffie drinken verschilt van persoon tot persoon. Sommigen mensen zweren bij zwart, terwijl anderen er melk en/of suiker bij willen.

Lees ook
Ken jij iemand die teveel praat of zeurt? Dit mondslotje is nu te koop

Ben jij een persoon die zijn of haar koffie het liefst zwart drinkt? Dan zou je volgens een studie van de Universiteit van Innsbruck een psychopaat kunnen zijn. Dat schrijft The Mirror.

Aan de studie namen 1.000 personen deel, zowel mannen als vrouwen. De deelnemers kregen een vragenlijst met verschillende dingen die ze graag drinken en eten.

Die dingen moesten ze beoordelen op een schaal van 1 tot 6. Daarna werden de deelnemers aan een persoonlijkheidstest onderworpen.

Op basis van de resultaten werd geconcludeerd dat mensen die hun koffie het liefst zwart drinken, een donkerdere persoonlijkheid hebben.

Lees ook
Verwarde man klimt dak op en roept al urenlang – ik wil seks

De auteurs van de studie Tobias Greitemeyer en Christina Sagioglou schreven: “Het resultaat toont aan dat degenen die van een bittere smaak houden, vaker kwaadaardige en sadistische karaktereigenschappen hebben.”

Niet alleen mensen die van zwarte koffie houden, zouden meer psychopathische eigenschappen hebben. Het zou van toepassing zijn op alle bittere smaken, bijvoorbeeld tonic en bittere bieren.

Mensen die meer houden van mildere en zoete smaken, zouden volgens de studie meer sympathieke en begripvolle mensen zijn.

Uiteraard moet deze studie met een flinke korrel zou genomen worden. Maar mensen met collega’s of vrienden die hun koffie graag zwart drinken, zijn gewaarschuwd!

18 transformaties van lelijke vrouwen die in echte koninginnen veranderen

Moeder wil haar kind déze koekjes laten trakteren in de les maar lerares laat dat niet toe