in

Bouwvakker ontdekt lichaam van sinds april vermiste Delfino Gomez

Het lichaam dat donderdagochtend werd ontdekt in de tuin van de voormalige Jozefkerk in Hillegom is geïdentificeerd als Delfino Gomez, een man die sinds 7 april werd vermist. De politie heeft dit bevestigd en voegt eraan toe dat er geen bewijs is van een misdrijf.

Lees ook
15-jarige Dustin uit Maastricht al twee weken spoorloos, politie slaat alarm

Een bouwvakker, bezig met het verwijderen van takken, vond het lichaam van Gomez. Hij waarschuwde direct de politie na de ontdekking, die de omgeving afsloot met hekken en een onderzoek startte, aangezien een misdrijf aanvankelijk niet uitgesloten was. De politie heeft nu echter bevestigd dat er geen sprake is van een misdrijf.

Delfino, 70 jaar oud, was vermist sinds 7 april van dit jaar. Zijn laatste bekende locatie was de Plus-supermarkt aan het Palet in Hillegom, zoals vastgelegd op beelden. Er werd aangenomen dat hij mogelijk de trein richting Leiden/Den Haag had genomen, aangezien zijn laatste pinautomaat transactie plaatsvond bij het NS Station in Hillegom. Dit bleek echter niet het geval te zijn.

Lees ook
Vermiste Britt Blom (36) dood gevonden in plastic zak

De Jozefkerk, waar het lichaam van Delfino werd gevonden, staat al jarenlang leeg. Er waren plannen om het gebouw om te bouwen tot appartementen, maar deze werkzaamheden liggen al ruim anderhalf jaar stil.

Hond vastgebonden en alleen achtergelaten in bos

Politie redt kitten uit handen van vermeende dierenbeul die dieren graag dood maakt