in

Brandweer wil alle ouders waarschuwen voor gevaar in tuin nadat baby ernstig verbrandt

Als je een klein kind hebt, is het erg belangrijk om alle risico’s te weten, waaraan ze blootgesteld worden. Eén moment van afleiding is genoeg voor een tragedie. Waakzaamheid is altijd geboden.

Het is echter niet mogelijk om altijd onze kinderen te beschermen. Sommige gevaren loeren op een hoekje, zonder dat we er bij stil staan. Wie zou ooit verwachten dat een tuinslang iemands leven in gevaar kan brengen?

Lees ook
Dit wil je toch?! Hema verkoopt een geniaal hotdogpak speciaal voor je hond

Op dit moment zijn de tropische temperaturen even voorbij. Weeronline geeft aan dat we dit weekeinde vooral met wolken en regen te maken krijgen. Maar als de zon fel schijnt, kan het water in de tuinslang verhitten.

In 2018 overkwam dit twee ouders in Las Vegas, meldde de brandweer op Twitter.

Op de bijgevoegde foto is te zien hoe een 9 maanden oude baby verbrand is. Het arme kind heeft op 30 procent van zijn lichaam tweedegraads brandwonden. Allemaal door het water uit een ogenschijnlijk onschuldige tuinslang.

“Hier in Las Vegas, als de tuinslang in de zon blijft, kan het water 50-60 graden bereiken, wat brandwonden kan veroorzaken, vooral bij kinderen en dieren.”

Lees ook
Katie (22) verloor haar gezicht na een zelfmoordpoging, zó ziet ze er 4 jaar later uit

Alhoewel dit incident niet deze zomer plaatsvond, is deze waarschuwing tijdloos. Het duurt slechts enkele seconden om een ernstige brandwond te veroorzaken.

Hoewel sommige personen aangeven dat dit risico vanzelfsprekend is, geeft de brandweer aan dat het merendeel van de mensen hier niet bij stil staat.

Wees voorzichtig met de tuinslang als de zon fel schijnt! Of dat nu thuis in de tuin, op de camping of ergens anders is. Deel dit bericht om jouw dierbaren ook hiervoor te waarschuwen!

Ouders willen hun pasgeboren dochter niet en geven haar weg – 25 jaar later is ze uniek in de wereld

Binnenkort feestje? De Rodeo Bull Ride 18+ variant mag niet ontbreken!