in

Bruid stuurt overlever van kanker van bruidsfeest omdat ze ‘niemand met een kaal hoofd op de foto wilde’

Voor sommige mensen is hun trouwdag alleen speciaal als ze die met hun dierbare vrienden en familie mogen delen.

Maar voor anderen is hun trouwdag speciaal wanneer ze een prachtig fotoalbum krijgen met hun dierbare vrienden en familie als rekwisieten.

Een overlevende van kanker ging naar Reddit om te laten zien hoe ver een aanstaande bruid zou gaan om ervoor te zorgen dat haar hele bruiloft een podium is voor die perfecte momenten.

‘Ik ben heel goede vrienden met de aanstaande bruid, laten we haar Karen noemen voor de eenvoud’, schreef de vrouw onder de gebruikersnaam van bridesmaidwoes123.

“Ze raakte ongeveer 1,5 jaar geleden verloofd en vroeg me onmiddellijk om een ​​bruidsmeisje te zijn waar ik heel enthousiast over was (ze was mijn bruidsmeisje voor context).

Om een ​​lang verhaal kort te maken, kreeg ik het afgelopen jaar echt slecht nieuws en onderging ik bestraling en chemotherapie. ”

Door de “traumatische” ervaring viel haar haar uit en ze zei dat haar haar erg kort was voor haar bericht, dat ongeveer 6 maanden geleden werd gepost.

Karen, die verpleegster is, kon haar ondersteunen bij haar herstel en bij haar inspanningen om actief te blijven in de gemeenschap van kankeroverlevenden.

‘Ongeveer twee weken geleden belde Karen me en vertelde me dat ze me mee zou nemen om mijn remissie en het einde van de behandeling te vieren en had een speciale verrassing voor me.

Ik ben het ermee eens en we spreken af’, schreef de vrouw. “We gaan naar een spa die super leuk was en genieten van huidbehandelingen, massages en algemene verwennerij.

Lees ook
Eldina laat haar snor en unibrow staan om mannen af te schrikken

Aan het eind van de dag neemt ze me mee naar een speciale kapsalon die gespecialiseerd is in pruiken van hoge kwaliteit.

Ik ben een beetje verrast door dit omdat Karen weet dat veel van het werk dat ik heb gedaan psychologische behandeling bij kankerpatiënten omvat en het vermijden van de schaamte die gepaard gaat met haarverlies.

Ik ga beleefd door de afspraak en probeer zelfs een paar pruiken, hoewel ik eerlijk gezegd behoorlijk van streek was. ”

Toen Karen aanbood om een ​​pruik voor haar uit te kiezen, weigerde ze beleefd en tegen het einde wilde ze alleen de ervaring volledig vergeten.

Maar later belt de aanstaande bruid haar op en vertelt haar dat ze niet meer in het bruidsfeest kan zijn omdat de bruidegom dacht dat er te veel mensen waren.

“Dit brengt me helemaal in de war omdat ik in feite haar nummer 2 ben na haar zus,” schreef ze. ‘Ik bel rond en hoewel sommige van de andere bruidsmeisjes met tegenzin me iets willen vertellen, duidt dit erop dat Karen zich zorgen maakte over hoe de foto’s eruit zouden zien bij iemand met een kaal hoofd.’

‘Ik was zo overstuur, ik probeerde haar te bellen, maar ze reageerde niet. Ik denk dat ik misschien niet naar de bruiloft ga, maar ik wil er zeker van zijn dat ik dit niet overdrijf. Haar bruiloft is over twee weken.’

Later schreef de vrouw een update en zei dat ze met Karen sprak, die vervolgens beweerde dat haar haar niets te maken had met het feit dat ze uit het bruidsfeest werd gegooid.

‘… Ik denk nog steeds dat dat de reden was’, vertelde de vrouw. ‘Haar bruiloft is over een paar uur. Ik vertelde haar dat ik niet zou gaan.

Lees ook
Je jongeheer breken: “Ik mocht zes weken niet masturberen”

Ik heb haar wel verteld dat ik boos op haar was en dat ik hoop dat ze op een dag terug kan kijken en kan zien dat ze egoïstisch was. Helaas vertelde ze me min of meer dat ik egoïstisch was. ‘

Lees ook  Slachtoffers ongeluk A12 komen allemaal uit zelfde familie

Een aantal mensen koos haar kant in de commentaren, waaronder ObscureYak die zei: “… Ik denk dat bruiden als deze gewoon hun bruiloften zouden moeten annuleren en in plaats daarvan mooie fotoshoots zouden moeten organiseren.

Het draait allemaal om de foto’s voor hen. Naar de hel met vrienden , familie, het comfort van gasten, enz … Het is rot om een ​​vriend te verliezen.

Maar aan de andere kant lijkt ze op dit moment niet echt een vriend. De uitdrukking ‘als mensen je laten zien wie ze zijn, geloof ze dan ‘ komt in je op.”

“Ik dacht dat het de bedoeling was dat trouwfoto’s jarenlang als een prachtige herinnering zouden dienen, maar blijkbaar is het gewoon om er ‘goed’ uit te zien als je vreemden laat zien,” merkte hij op.

Over een andere manier waarop winkelen voor pruiken niet zomaar in een plan tussen vrienden kan worden verwerkt, schreef een andere gebruiker: “Pruiken kopen na kankerbehandeling lijkt me iets super persoonlijks.

Ik denk dat Karen dit met je had moeten bespreken, voordat ze je hiernaartoe bracht. winkel en probeerde een pruik voor je te kopen.

Ze ging hier een grens over door te proberen je uiterlijk en je lichaam te veranderen, terwijl je net een ervaring hebt meegemaakt waarin je geen controle had over je eigen lichaam. Is dat logisch? ”

8 jaar na de dramatische bevalling van een achtling: dit is Natalie en haar familie nu

Dé nieuwste trend: Sneakers met hoge hakken / Wie zou dit goed staan?