in

Buren worden gek van gekreun buurvrouw: Zelfs hun eigen baby wordt er wakker van

Een vrouw is het beu om wakker gehouden te worden door haar buren. Die maken volgens haar zoveel lawaai tijdens het vrijen dat de kast in haar slaapkamer er zelfs van trilt.

De vrouw schrijft de frustratie van zich af op Mumsnet. Enkele maanden geleden verhuisden zij en haar vriend naar een nieuw huis. Naast hen woont een koppel met drie kinderen, onder wie een baby.

Lees ook
Monica Geuze showt fenomenaal lichaam in bikini

Geschreeuw van mama én baby
De afgelopen weken maakten de buren echter zoveel lawaai tijdens de s*ks dat zij en haar vriend amper nog kunnen slapen. «Het is zo luid dat de kast in onze slaapkamer er zelfs door beweegt. Ze is een schreeuwer, en daardoor wordt haar eigen baby ook wakker en begint ook die te schreeuwen. Vorige nacht gebeurde dat ook, en toen ze hun baby weer in slaap kregen, deden ze gewoon voort tot hun baby opnieuw wakker werd en begon te schreeuwen», klinkt het.

Boodschap overbrengen of niet?
De geluidsoverlast heeft een grote impact op hun gemoed. «We zijn moe. We werken allebei fulltime. We hoopten hier rustig te kunnen wonen aangezien we in ons vorige huis ook luide buren hadden. Ik overweeg om een briefje onder hun deur te steken, maar mijn vriend wil dat niet. Wat zouden jullie doen?», vraagt ze.

Lees ook
Peuter (2) sabbelt aan gebruikt condoom bij McDonald’s

Applaudisseren
Heel wat mensen reageerden op haar ‘probleem’. «Wacht tot ze gedaan hebben en applaudisseer dan luid?», «Maak er een wedstrijdje van door s*ksgeluiden terug te roepen», en «Ik schreef anoniem een beleefd briefje naar hen. Sindsdien nooit meer iets gehoord», klinkt het onder meer in de reacties.

Trudy moest gedwongen haar kind afstaan: ‘Baby werd tussen haar benen weggehaald’

Verstandelijk beperkte vrouw op straat gezet na s*ks met internetdate: ‘Hij zei: rot op uit mijn huis’