in

Cosmetische ingreep wordt Kim Kardashian-dubbelganger Christina (34) fataal

Een Amerikaans model dat op Kim Kardashian (42) probeerde te lijken, is overleden na een cosmetische ingreep. Grote borsten en billen waren, net als bij haar grote voorbeeld, hét handelsmerk van Christina Gourkani (34). Ook haar gezicht doet denken aan Kim Kardashian. Via OnlyFans probeerde de vrouw munt te slaan uit haar uiterlijk.

Het 34-jarige model is volgens haar familie overleden aan een zware hartaanval, die haar trof enkele uren na het ondergaan van een ingreep voor plastische chirurgie. Dat meldt de familie zelf op een GoFundMe-pagina waarop ze geld inzamelen voor de begrafenis van Christina Gourkani (34), die volgende week is gepland.

Lees ook
Vader breekt oogkas en neus van eigen puberdochter: 'Er knapte iets in mijn hoofd'

“Het is met diepe droefheid en een gebroken hart dat we de ongelukkige en onverwachte dood van onze mooie, geliefde dochter en zus aankondigen”, klinkt het ook op haar Instagram-pagina, die 618.000 volgers telt.

De familie vernam het nieuws op donderdag 20 april via een telefoontje vanuit het ziekenhuis waar de vrouw herstelde na een operatie. “Ashten gaat dood, Ashten gaat dood!”, klonk het in paniek. Volgens de familie, die meteen naar het ziekenhuis ging, was het “een nachtmerrie”, te zien hoe haar toestand achteruitging.

Lees ook
‘Misbruikstiefvader’: Als je mama vertelt wat ik met je heb gedaan zal je niet lang meer leven

Medische procedure
De exacte doodsoorzaak van de vrouw wordt volgens de familie nog verder onderzocht. Volgens de familie is die gelieerd aan “een medische procedure die een negatieve wending nam”. Meer details willen ze niet geven. “Wie Ashten kende, weet dat iedereen voor haar belangrijk was”, klinkt het nog. Ze nam altijd de tijd om een ​​glimlach te toveren het gezicht van iedereen die haar pad kruiste.”

Dieven jatten accu van matrixbord dat waarschuwt voor dieven

Foto: Internet ontploft door beelden van Nicol Kremers zonder beha