in

Dame met ‘enorm voorhoofd’ nam voorhoofdcorrectie en laat het resultaat zien

Tegenwoordig kun je vrijwel alles aan jezelf veranderen. Steeds meer mensen weten hun weg daarom ook te vinden naar de plastisch chirurg. Of je nu een te grote neus hebt, te veel buikvet of te korten onderbenen, het kan allemaal veranderd worden.

Dankzij Tiktok is er nu een nieuwe trend in de wereld van cosmetische ingrepen: Je voorhoofd verkleinen. Een model was van mening dat ze een enorm voorhoofd had, en besloot er voor te gaan.

Lees ook
Drama: Labrador niet meer in leven omdat zijn baasje het niet wist!

Vrouw betaalde bijna 10.000 euro
Een 27-jarige Britse dame was zo ontevreden met haar voorhoofd dat ze het tijd vond om er iets aan te veranderen. Ze zag op TikTok vaak voorbijkomen dat het mogelijk is om je voorhoofd te verkleinen. Toen ze dit zag, wist ze direct dat ze dit zelf ook wilde. Ze was namelijk al vanaf haar zevende onzeker over haar voorhoofd.

De dame kreeg ook geregeld opmerkingen over haar hoofd. Ze werd namelijk op school geregeld gepest met haar voorhoofd, waardoor ze zelf niet meer kon leven met haar voorhoofd. Ze maakte een afspraak met de kliniek en al snel werd er een plan gemaakt voor haar operatie van 9000 pond (bijna 10.000 euro).

Lees ook
Bejaarde magere kat zonder pardon op straat gedumpt

De voorhoofdcorrectie
In het midden van haar voorhoofd is er een paar centimeter verwijderd en vanaf de zijkanten twee centimeter. Hierdoor heeft de dame wel littekens op haar hoofd, maar deze worden bedekt voor haar lange bruine haren.

Ondanks dat het een pijnlijke en dure operatie was, heeft de dame geen moment spijt gehad. Ze heeft haar leven teruggekregen en ze kan eindelijk genieten van het leven. “I feel so happy now, It’s lifechanging. Its change my whole life”

Als je nou denkt, waarom zou iemand dit doen én filmen? Dan heb ik daar wel een verklaring voor. De dame is namelijk onlyfans model… En dan weet je het wel hè ;-). Check hieronder wat meer kiekjes en content van deze meid.

Saar (29): ‘Ik laat mijn baby soms alleen thuis’

Vrouw in elkaar geslagen om fatbike