in

Dame van plezier onthuld de meest vreemde verzoeken: “het droop van het plafond af”

Menselijke seksualiteit is een wonderbaarlijk en vaak raar iets en nu heeft een dame van plezier het deksel geopend van enkele van de raarste rollenspellen die ze ooit is gevraagd.

De dame van plezier, Mia Liu deed de onthulling in een interview met LADbible en begon met uit te leggen dat een klant haar ooit had gevraagd zich voor te doen als een kat.

“Helaas moest ik die boeking annuleren, maar ze kochten kattenoren voor me”, zei ze. “Ze wilden dat ik melk uit een kommetje dronk en net deed alsof ik een kat was.”

De escort, die 250 euro per uur rekent voor een in-call en 300 euro per uur voor een outcall, vervolgde: “Dat was vreemd, maar het is niet de vreemdste die ik ooit heb gehad.”

Mia legde uit dat ze, voordat ze dame van plezier werd, een aantal jaren in het bankwezen en de financiële wereld werkte, maar toen haar laatste monogame relatie eindigde, besloot ze seksueel te experimenteren.

Lees ook
In deze steden kun je op ‘Frikandellentocht’ langs verschillende snackbars!

Hierdoor ging ze naar een volwassenen feestje in Londen, en nadat ze steeds meer betrokken raakte bij de ‘hedonistische’ levensstijl die op dit feest en dergelijke werd gepromoot, trok ze tijdens de pandemie in bij ‘ongeveer vijf andere dames van plezier’.

Mia zei dat ze al snel nieuwsgierig werd naar het werk en nadat ze had besloten het een kans te geven, werd ze er al snel ‘verliefd op’.

De dame van plezier zei dat ze een gedetailleerd online profiel heeft waarin wordt uitgelegd wat ze met klanten gaat doen, maar benadrukte dat alles wat bijzonder kinky of taboe is, alleen ‘op verzoek in overweging wordt genomen’, wat ons terugleidt naar de bizarre rollenspellen die haar is gevraagd te doen .

“Sommige vreemde [rollenspellen] zijn mensen met voetfetisjen,” zei Mia, “wat heel leuk is omdat het vrij eenvoudig is. Ik ga gewoon achterover liggen en krijg een voetmassage.

Lees ook
Alsnog bizarre beelden gelekt van Sunneklaas op Ameland!

“Er was iemand die het leuk vond om letterlijk het vuil van mijn voeten te likken.”

Vervolgens legde ze uit dat deze specifieke klant haar zou vragen om naar de sportschool te gaan of ‘buiten te wandelen zonder sokken aan’ om ervoor te zorgen dat haar voeten zo vies mogelijk waren voorafgaand aan hun sessie.

“Ik zou me een beetje vies voelen,” gaf ze toe.

‘Schoolmeisje is best populair,’ voegde Mia eraan toe.

Vervolgens ontkrachtte ze de misvatting dat alle sekswerkers worden gedwongen tot handelingen die ze niet willen doen en ze zei dat ze gewoon ‘weigert’ om dingen te doen waar ze niet van houdt.

Op de vraag of ze zich veroordeeld voelt voor wat ze doet, zei Mia dat het oordeel dat ze tegenkomt minimaal is omdat ze andere dingen met haar leven heeft gedaan.

Bekijk hieronder de video

De voormalige registeraccountant legde uit: “Misschien als het mijn hele leven was of als ik niet zoveel opleiding had genoten, [zou] het heel, heel gemakkelijk zijn om snel te oordelen.

“Sommige mensen vinden het beslist ongemakkelijk om erover te praten.”

Nicol Kremers kiest voor vrouwen en laat mannen achter zich: ‘Ben klaar met mannen’

Vrouw (48) heeft het grootste achterwerk ter wereld, autorijden is niet meer mogelijk