in

Dankzij jouw vriendin/vrouw krijg jij als man een buikje… en dit is de reden

Er komt een moment in het leven van een man dat hij er niet meer aan ontkomt, hij krijgt een buikje. Of het nu uitmaakt of niet.

Hoe ontstaat dat buikje nou precies? Weinig sport, snacken, bier drinken, te drukke baan? Nee hoor, wij vrouwen zijn de schuldigen!

Lees ook
Moeder deelt waarschuwing nadat haar dochtertje overlijdt na het spelen met de afstandsbediening

Mannen gaan nu eenmaal erg ver om indrukt te maken op een vrouw, dit is helemaal geen verassing. Maar het schijnt dus te zijn dat mannen ook meer gaan eten wanneer zij in de buurt zijn van vrouwen?

Aan de universiteit van Cronell hebben onderzoekers mensen geobserveerd die aan een all-you-can-eat pizza buffet zaten. Hier zaten verschillende combinaties van vrienden te eten, maar ook koppeltjes van man en vrouw. Wat bleek nou? De mannen die met vrouwen aan tafel zaten aten bijna twee keer zoveel. Onderzoekers denken dat dit te maken heeft met indruk op een vrouw maken.

Lees ook
Vader breekt botten van baby: "Ze verdiende het"

Vinden vrouwen mannen met hun mond vol eten echt zo aantrekkelijk? De helft van de vrouwen vind het sexy wanneer een man flink kan eten… of ze dat buikje ook sexy vinden? Wie zal het zeggen…

Na dochter misbruikt Hagenaar (72) ook nog eens kleindochter

Wandelaar vindt levende baby in vuilniszak