in

De 13 verschillende soorten orgasmes van de vrouw

Tot een hoogte punt of een climax komen. We kennen niemand die niet van orgasmes houdt. Voor mannen is het vrij simpel om even te ontladen. Voor vrouwen zit het wat lastiger in elkaar, want ja velen komen niet klaar bij penetratie. Daarentegen kunnen vrouwen wel weer heel veel verschillende soorten orgasmes krijgen. Wij zetten de 13 orgasmes van de vrouw voor je op een rij!

1. Clitoraal orgasme
De clitoris is het vrouwelijke geslachtsorgaan. In tegenstelling tot de man zit deze bij de vrouw een beetje verstopt. Het is het kleine knopje tussen de schaamlippen. De clitoris telt zo’s 8.000 zenuwuiteinden. Dat is twee keer zoveel als bij de man. Je kan je wel voorstellen dat de clitoris stimuleren de vrouw tot een gigantisch hoogtepunt kan brengen.

2. Vaginaal orgasme
Het vaginale orgasme bereikt een vrouw door penetratie. Helaas lukt dit maar bij 10 tot 20% van de dames. Of je een piemel van 24 of van 12 centimeter hebt, dat maakt eigenlijk niet zo veel uit. Het is vooral de dikte dat telt voor het vrouwelijke genot. De vagina opening en de eerste 10 centimeter zijn namelijk het gevoeligst. Een lange lul loopt dus vooral met de baarmoedermond te boksen.

3. Anaal orgasme
Ja, ook de zone rond de endeldarm is uitermate gevoelig. Er liggen namelijk heel veel zenuwuiteinden. De juiste aanrakingen kunnen daarom erg plezierig zijn. Daarnaast staat de anus in verbinding met de clitoris. Een vingertje hier en daar is te proberen.

Lees ook
Trieste ontdekking in Zeewolde: zeven konijntjes gedumpt, één overleden

4. Tepelorgasme
De één is dol op het aaien van de tepel, de ander laat het volkomen koud. Houdt je partner er wel van. Nou, dan is het de moeite waard om te kijken of ze ook een tepel orgasme kan krijgen. Een echt hoogtepunt wordt er met dit orgasme niet behaald. Het genot komt eerder in vlagen. Misschien een idee als extraatje tijdens de penetratie?

5. Zoneorgasme
Over het hele lichaam zijn erogene zones verdeeld. Zoals de nek, hals, oorlel of het dijbeen. Met een goede mindset, de juiste stimulans en een hoop oefening is het mogelijk een orgasme te krijgen door erogene zones te verwennen. Wat een vrouw lekker vindt? Dat is voor ieder verschillend. Ga dus vooral op onderzoek uit!

6. G-spotorgasme
De G-spot is de achterkant van de clitoris en het zwemweefsel van de urinebuis. Als een vrouw opgewonden is, zwelt deze op. Met het juiste vingerwerk kan een vrouw hierdoor een hevig orgasme beleven. Indirect stimuleer je eigenlijk de clit. De meeste vrouwen ervaren geen piek, maar hele intense golven van genot.

7. A-spotorgasme
De A-spot is een hele gevoelige zone diep in de vagina. Deze is gelegen aan de voorzijde van de vaginawand vlak bij de baarmoederhals. Het orgasme is mega intens en te voelen van top tot teen. De spot bereiken is alleen een hele opgave. De penis is vaak te kort. Je moet al hele lange vingers hebben wil je erbij komen, in handbereik ligt deze plek namelijk niet echt. Een lang speeltje met kromming is waarschijnlijk de beste optie. Succes!

8. Baarmoedermondorgasme
De baarmoedermond staat in verbinding met de vagina. Bij de juiste prikkeling ontstaat er een fantastisch orgasme. Maar niet voor iedere vrouw is dit orgasme weggelegd. Het kan ook te gevoelig zijn waardoor het bij een vrouw pijn doet in plaats van dat zij er genot aan ervaart.

Lees ook
Caroline van der Plas was bloedheet toen ze twintig was: ‘Holy cow!!!’

9. U-spotorgasme
Wie denkt dat de plasbuis alleen voor plassen is, heeft het fout. Dit mini gaatje is uitermate gevoelig. Het weefsel om de plasbuis heen zwelt bij stimulatie op en kan zelfs leiden tot een hoogtepunt. Een kleine kieteling waard dus!

10. Keelorgasme
Het klinkt raar, maar het is waar. In de keelopening, net achter de luchtpijp bevindt zich deze spot. Dit orgasme is niet voor iedere vrouw weggelegd. Ze moet een ster zijn in deep-troating. Staat ze er letterlijk niet voor open, probeer het dan ook vooral niet!

11. Mentaalorgasme
Klaarkomen met alleen je mind. Het is mogelijk. Het brein is het sterkste geslachtsorgaan. Een mindgasm vergt misschien enige oefening. Maar hoe chill als je deze techniek in de vingers hebt. Uhh, we bedoelen natuurlijk in de mind!

12. Sporgamse
Is jouw vriendin een echte fitgirl? Wij snappen wel waarom. Een vrouw kan tijdens het sporten zomaar eens verrast worden door een orgasme. Dit orgasme staat los van seksuele opwinding. Wanneer een vrouw door het sporten dopamine en endorfine aanmaakt en daarbij de buikspieren aanspant, kan het zomaar zijn dat de clit indirect wordt gestimuleerd.

13. Meervoudigorgasme
Een meervoudigorgasme de naam zegt het al. Meer dan 1. Het lukt maar weinig vrouwen om na het orgasme weer een volgend orgasme te krijgen, maar oefening baart kunst hè. Als jij en je vriendin helemaal in de mood zijn, kunnen er magische dingen gebeuren!

A27 bij Bilthoven geheel dicht door vrouw die van viaduct wilt springen door geldzorgen

Anggy (21) wordt kort na huwelijk met haar geliefde door hem onthoofd