in

Deskundigen waarschuwen: ‘Roken kan je jongeheer doen krimpen’

Volgens specialisten kan roken een aantal negatieve effecten hebben op mannen, waaronder erectiestoornissen en zelfs het krimpen van je jongeheer.

Bloedstroom
Harley Street-uroloog Marc Laniado doet zijn verhaal op Mirror Online. “Het is niet zo zeldzaam als je zou denken. Ik zie veel mensen met erectiestoornissen.

Lees ook
Yolanthe Cabau met spoed naar ziekenhuis door heftige ongeluk: Mogelijk voet kwijt

Om een stevige erectie te hebben, heb je voldoende bloeddoorstroming nodig. Rokers hebben een hogere incidentie van atherosclerose in alle bloedvaten, die de bloedstroom kunnen verminderen.

De chemicaliën in rook kunnen ook een effect hebben op de stevigheid, nicotine zorgt ervoor dat de bloedvaten smal worden, dit kan tijdelijk of uiteindelijk permanent zijn.”

Lees ook
Pedo denkt af te spreken met meisje, maar ontmoet vader met honden

Lengte
“In sommige gevallen zeggen mensen ook dat hun penis korter wordt naarmate ze ouder worden, omdat roken voorkomt dat het bloed door de jongeheer stroomt, waardoor de spontane en nachtelijke erecties die nodig zijn om de jongeheer te strekken en op een goede lengte te houden, worden gestopt.

Roken kan je jongeheer er dus korter uit laten zien of zelfs korter laten worden.” Lijkt ons een goede reden om te stoppen met roken.

Dit is de lekkere Iraanse Vrouw van Wilfred Genee

Cristian met beperking plaatst advertentie – hij zoekt vrienden en is ‘bereid om 7 euro per uur te betalen’