in

Deze vrijstaande villa in op Funda staat te koop voor maar 129.500 euro!

Voor starters in Nederland is het bijna onmogelijk om een leuk huisje te kopen op een locatie waar je als twintiger of dertiger wil wonen.

Op Funda kun je dagenlang rondspeuren naar hét juiste huis voor jou, maar wanneer je niet 4 ton of meer kan lenen zul je niet veel soeps vinden in je favoriete stad als Amsterdam of Utrecht vinden.

Lees ook
Vrouw eindigt in ziekenhuis nadat ze te veel sushi eet bij all-you-can-eat restaurant

Tenminste, als je meer dan 60 vierkante meter wil natuurlijk. Een beetje uitwijken is dan ook wat veel mensen doen.

We hebben iets gevonden wat je zelfs kunt betalen met je studentenbaantje. We beginnen met de beschrijving: “Deze bijzonder leuke en sfeervolle woning is beschut gelegen in het groen in ’t Zandt.

De woning beschikt over twee slaapkamers, een aangebouwde stenen schuur, vrijstaande houten berging en zeer ruime zolder.

De kamers liggen allemaal op de begane grond wat de woning levensloopbestendig maakt. De zolder is voorzien van dakisolatie en een mooie houten vloer. Het is daarom eenvoudig hier een extra (slaap)kamer te realiseren.”

Lees ook
Bizarre job: tester van sekspoppen gezocht!

Vrijstaande villa op Funda kost je bijna niets!
Natuurlijk zoek je als starter niet gelijk op vrijstaande huizen met gigantische tuinen. Je gaat eerst kijken naar appartementjes bijvoorbeeld.

Maar wanneer je in de buurt van Groningen woont, dan gaan er deuren voor je open. In Amsterdam krijg je een parkeerplek in het centrum voor dit geld.

Aangezien een vrijstaande woning een villa genoemd kan worden doen we dat ook maar. Daarmee klinkt die 68 vierkante meter toch stukken groter.

Weet wel dat je er ook 520 vierkante meter tuin bij krijgt. Dit is omgerekend ongeveer 1.875 euro pér vierkante meter.

Hier win jij 10.000 euro door zoveel mogelijk Frikandellen te eten!

Gast laat met 10 foto’s zien hoe spannend de vakantie met zijn vriendin is!