in

Dode chauffeur gevonden in geparkeerde vrachtwagen

Op dinsdag werd het levenloze lichaam van een chauffeur ontdekt in een geparkeerde vrachtwagen op Ekkersrijt in Son. De lokale politie bevestigt dat het om een natuurlijke dood gaat, maar hoe lang de chauffeur al in de vrachtwagen lag, blijft vooralsnog een mysterie.

Het schokkende voorval kwam aan het licht nadat bezorgde omstanders alarm sloegen. Werknemers van een nabijgelegen bedrijf merkten op dat de vrachtwagen al geruime tijd op dezelfde plek geparkeerd stond en dat de gordijnen van de cabine permanent gesloten waren. De ongebruikelijke situatie deed bij hen de alarmbellen rinkelen, waarna zij onmiddellijk de hulpdiensten inschakelden.

Lees ook
Vastgevroren dode in ijs is vermiste Lowie van der Sluijs uit Ravenstein

Hulpverleners en de lokale politie snelden ter plaatse om de situatie te onderzoeken. Na constatering van de gesloten gordijnen besloten ze om de ruiten van de cabine in te slaan om toegang te krijgen tot het voertuig. Daar troffen ze het levenloze lichaam van de chauffeur aan.

Lees ook
Onbeschofte passagier vastgebonden in vliegtuigstoel: Ze liet alleen maar scheten

Hoewel de identiteit van de overleden chauffeur nog niet is vrijgegeven, benadrukt de politie dat er geen sprake is van verdachte omstandigheden. Het lijkt erop dat de chauffeur een natuurlijke dood is gestorven. Een grondig onderzoek zal echter nog worden uitgevoerd om alle feiten rondom dit tragische incident te achterhalen.

Vader scheert dochter kaal als straf voor pesten van meisje met kanker

Drie jongens verkrachten meisje van 10 op school