in

Drama: ‘Ik heb mijn vrouw niet verteld dat ik een zoon ben van incest-ouders’

‘Ze schreeuwde dat als we een kind hadden, het vanwege mij complicaties zou kunnen hebben’ Joey* (26) heeft jarenlang een geheim met zich meegedragen: zijn ouders zijn familie van elkaar, wat betekent dat hij de zoon is van incest-ouders.

Dit feit heeft hij nooit aan zijn vrouw verteld. Op de begrafenis van zijn vader kwam de situatie op een pijnlijke manier aan het licht. Op het forum Reddit deelt Joey zijn verhaal.

Moeder zijn zussen
“Mijn ouders zijn al dertig jaar gelukkig getrouwd”, begint Joey zijn verhaal. De moeders van Joey’s ouders zijn zussen, dat betekent dat zijn ouders neef en nicht van elkaar zijn.

“Geen van beiden wisten dat ze familie waren, dat ontdekten ze pas toen ze twee jaar een relatie hadden.”

De zussen zijn opgegroeid in een streng en religieus huishouden. Uiteindelijk zijn ze allebei weggelopen van huis en toen zijn ze het contact met elkaar verloren.

“Uiteindelijk kwamen mijn ouders erachter, wat een hoop chaos veroorzaakte. Mijn ouders zijn toen uit elkaar gegaan, maar hielden dat niet lang vol.

Vijf maanden later waren ze weer samen, ze konden niet zonder elkaar. De moeder van mijn moeder, mijn oma, steunde de relatie.

Voor de vader van mijn vader, mijn opa, was dat een heel ander verhaal: hij heeft hen verstoten.” Een jaar later trouwden zijn ouders en werden Joey en zijn zus geboren.

Ontmoeting op begrafenis
“Een maand geleden is mijn vader overleden aan hartcomplicaties. De begrafenis werd gehouden in kleine kring, er waren slechts tien mensen aanwezig.

Lees ook
Man belooft vrouw zijn nier, maar berooft haar van 500 euro en bestelt escortdame

Alles liep op rolletjes, totdat de moeder van mijn vader ineens kwam opdagen.” De tante van Joey had haar meegenomen.

“De ontmoeting leidde tot enorm veel geschreeuw tussen mijn moeder, tante en grootmoeder. Tijdens deze discussie onthulden ze het feit dat mijn ouders neef en nicht waren.

Mijn vrouw keek me geschokt aan en vroeg me of het waar was.” Joey gaf toe dat het klopte en zei dat ze er thuis verder over zouden praten.

Kans op complicaties
Joey’s vrouw begon meteen te huilen toen ze thuiskwamen. “Ze zei dat het walgelijk was dat ik een product van incest was.

Ze snapte niet waarom ik het niet heb verteld en waarom ik haar niet vertrouw.” Joey gelooft niet dat de relatie van zijn ouders hem als persoon definieert.

“Ik heb mijn hele leven dat feit geprobeerd te negeren, het is gewoon een lastig onderwerp om te bespreken.

Ik vertelde haar dat ik het recht had om het voor mezelf te houden.” Daar was zijn vrouw het echter niet mee eens.

“Ze schreeuwde dat als we een kind hadden, het vanwege mij complicaties zou kunnen hebben. De kans daarop is extreem laag en ik blijf van mening dat ik in mijn recht sta.”

De pogingen van Joey om het huwelijk te redden leken niet te baten. Zijn vrouw bleef maar huilen en besloot dat ze een pauze wilde nemen in de relatie. “Het doet echt pijn dat ze mij dit kwalijk neemt.”

Excuses aanbieden?
Joey was radeloos en besloot de situatie met zijn zus te bespreken. Helaas voor Joey stond zijn zus niet aan zijn kant.

Lees ook
Vrouw beboet voor wandeling met haar man aan de leiband: “Dat? Dat is een hond”

“Ze zei dat ik een klootzak was en dat ik het mijn vrouw had moeten vertellen.” Joey’s zus heeft het ook aan haar man verteld.

Ze zei tegen hem dat hij het niet moest verbergen, omdat het voor velen een deal breaker is. “Ik ben er zo zat van dat de relatie van mijn ouders mij als persoon definieert en dat ik nu de klootzak ben, omdat ik het mijn vrouw niet vertelde.”

Sinds de relatiepauze heeft Joey geen contact meer gehad met zijn vrouw. Hij is ervan overtuigd dat ze het hem zou vergeven als hij zijn excuses zou aanbieden, maar daar staat hij niet achter. Op het forum vraagt hij advies over de situatie, omdat hij zelf ten einde raad is.

Scheiding
Inmiddels heeft Joey een update gegeven over de situatie. Hij ziet in dat hij ongelijk had en het zijn vrouw had moeten vertellen.

“Ik ben vroeger ontzettend gepest met deze situatie. Toen het bekend werd, ging het als een lopend vuurtje door de stad.

Het is altijd een pijnlijk punt voor me geweest.” Joey was bang was dat zijn vrouw hem zou verlaten als hij het vertelde.

Hij ziet nu in dat hij het op deze manier mogelijk nog erger heeft gemaakt. “Ik heb contact gezocht met mijn vrouw, maar haar zus zei dat ze nog een paar dagen de tijd nodig had om haar gedachten op orde te brengen.”

Een paar dagen bleken als snel een paar minuten te zijn. Joey en zijn vrouw gaan scheiden, omdat zijn vrouw er niet mee kan leven dat haar kinderen ‘walgelijke freaks’ zouden zijn.

Moeder riskeert 5 jaar celstraf voor ‘pantoffelworp’ naar 38-jarige zoon

Vader is 2 uur alleen met baby wanneer mam ’n sms krijgt met: “Mag ik de baby nu vermoorden?”