in

Dramatisch incident bij SC Rheden: jeugdspeler wordt onwel op het veld en overlijdt in ziekenhuis

Een jeugdspeler van SC Rheden is afgelopen zaterdag overleden na een tragische gebeurtenis op het voetbalveld. De Gelderlander meldt dat de speler onwel werd tijdens een wedstrijd en later in het ziekenhuis is overleden.

Lees ook
2 nonnen gaan op missie in Afrika – wanneer ze terugkeren, zijn ze beide zwanger

In een bericht bevestigt de club het overlijden van de jonge voetballer en uit haar diepe droefheid. “Onze gedachten zijn bij de familie, vrienden, teamgenoten en alle anderen die Abdul een warm hart toedragen.”

De betreffende speler Abdul behoorde tot het Onder-13 team van de Gelderse club. Het bestuur heeft een week van rouw afgekondigd en heeft alle trainingen en voetbalactiviteiten geannuleerd.

Lees ook
WOW! Jaqueline onherkenbaar veranderd na ingrijpende tandheelkundige operatie

Pas volgende week zondag 28 april zal er weer gevoetbald worden. Het eerste elftal zal dan, met rouwbanden om, in de derde klasse spelen en voorafgaand aan de wedstrijd tegen Colmschate ’33 uit Deventer een minuut stilte in acht nemen. Het bestuur van SC Rheden heeft benadrukt dat de vereniging diep geraakt is door het plotselinge verlies en wenst alle betrokkenen nogmaals veel sterkte toe.

Amsterdam wijst weer urgentieverklaring af van vrouw die met baby in auto woont

Vader (52) doodgestoken in huis, dochter (18) opgepakt