in

Eloise van Oranje aangerand in de trein

De ‘gravinfluencer’ vertelt op TikTok over een situatie waar ze zo’n 1,5 jaar geleden in terecht is gekomen. Eloise deelt met haar volgers op het platform TikTok dat ze werd aangerand in de trein. “Gelukkig ben ik voor mezelf opgekomen en heb ik ‘m met de grond gelijk gemaakt”, aldus de gravin. “Niet fysiek, gewoon met woorden”, voegt ze eraan toe.

Lees ook
Man eist lift van agent: ‘Ik moet naar Tilburg en daar ga jij voor zorgen’

Oproep
Het nichtje van de koning meldt in de video dat dit soort dingen elke dag gebeuren. “Ik kan echt op meerdere handen tellen hoe vaak ik naar iemand ben toegestapt om te zeggen: Kap hiermee, je maakt iemand oncomfortabel.”

Eloise kan begrijpen dat niet iedereen weet wat je moet doen als je zoiets ziet gebeuren. Gelukkig is de gravin dus ook influencer (gravinfluencer) en heeft zij een mogelijke oplossing: namelijk een training volgen van één van de partners waar ze mee samenwerkt. “Het beste is, het is maar 10 minuten en het heeft zo’n goeie informatie”, aldus Eloise.

Lees ook
Stephan dood in het water gevonden

“We moeten samen met de meiden sterk staan tegen mensen die gewoon ons lastigvallen.” De gravin moedigt daarom ook iedereen aan om de training te volgen.

Vermiste man (94) dood gevonden in Wijhe

Caroline Tensen werkt extreem hard: Vermoeiende 4 uren per dag!