in

Familie vermiste Yoran komt met update over Yoran

De ouders en zus van de vermiste Yoran Krol uit Sleeuwijk vragen mensen om naar sporen van de vermiste jongen uit te kijken, omdat Yoran nog steeds niet is gevonden. Vooral nu het weer beter wordt en er meer mensen op het water zijn. “We hebben deze nachtmerrie nog altijd niet helemaal af kunnen sluiten,” schrijft vader Daniel op social media. De 16-jarige jongen wordt al sinds december vermist.

Lees ook
Lijk in bushokje met fles tussen bilnaad blijkt dronken man te zijn die roes uitslaapt

De fiets van Yoran werd een dag na zijn vermissing gevonden op de Merwedebrug. Later werd ook zijn jas gevonden in het water bij Papendrecht. Maar van de jongen zelf ontbreekt ieder spoor.

Er is al vaak naar Yoran gezocht. Op 13 januari zochten maar liefst 2500 mensen in een straal van 30 kilometer rond Sleeuwijk. Een paar dagen laten gingen bij Papendrecht sonarboten rivier Beneden-Merwede op.

Eind januari liet de politie weten niet meer actief te zoeken naar Yoran. Omdat er geen aanwijzingen waren voor een misdrijf en het zoekgebied steeds groter werd, was het volgens de politie onbegonnen werk om overal te blijven zoeken.

Lees ook
Man krijgt hartstilstand na trappen vriendin met hersenletsel

“Nu er weer mensen op en aan het water op zijn, willen we jullie vragen om oplettend te zijn.”
De familie van Yoran vraagt nu in een bericht op social media om de komende tijd extra op te letten. “Nu er weer mensen op en aan het water op zijn, willen we jullie vragen om oplettend te zijn op je een spoor van Yoran tegenkomt! Het zoekgebied is met name tussen Gorinchem richting Rotterdam en Gorinchem richting Biesbosch/Hollands Diep/Zeeland,” schrijft zijn vader.

Benzineprijs bereikt hoogtepunt en ‘prijs zal blijven stijgen’

Levende paling uit buik van man (34) verwijderd: Ging via anus naar binnen