in

Familiedrama in Nieuwpoort: bejaard koppel dood aangetroffen in flat

Politie en parket zijn een onderzoek gestart naar een vermoedelijk familiedrama in Nieuwpoort. Daar werd dinsdagmiddag een bejaard koppel dood aangetroffen in bed. En opvallend: ook hun hond werd dood aangetroffen in de serviceflat.

Het was de zoon die de gruwelijke ontdekking deed. De man wou in de loop van de namiddag een bezoekje brengen aan zijn ouders, maar toen die de deur niet openden sloeg hij alarm. Eenmaal binnen werden de lichamen aangetroffen. Over de precieze omstandigheden bestaat nog veel onduidelijkheid. Opvallend is dat ook de hond des huizes is overleden. Volgens onze informatie gaat het om een 93-jarige man en zijn 83-jarige echtgenote die in een serviceflat woonden in de Canadalaan in Nieuwpoort. Zowel de man als vrouw zijn dood aangetroffen zijn in bed. Dat bevestigt het parket.

Lees ook
Jim (15) doodgereden door taxi

Hulp kon niet meer baten. Het onderzoek naar de feiten is volop bezig. Het gaat om een koppel dat een eerder teruggetrokken bestaan leefde in hun woning. Wel konden ze volgens onze informatie nog meer dan hun plan trekken. Het nieuws van het dubbele overlijden komt dan ook onverwacht. Alles wijst in de richting van een familiedrama.

Lees ook
Louise (44) en dochter Deborah (23) overleden tijdens huis verwarmen op een andere manier

Burgemeester Geert Vanden Broucke (CD&V) bevestigt de tragische gebeurtenis. “Zo’n familiedrama valt natuurlijk enorm te betreuren”, reageert Vanden Broucke. “Die mensen huren een serviceflat huren van de stad die wij huren aan IJzer en Zee. Verder onderzoek zal moeten uitwijzen wat er precies gebeurde.”

Lucinda laat nierstenen verwijderen, verliest vervolgens al haar ledematen

Loodgieter’ aangehouden voor oplichting 230.000 euro