in

Floris zoekt een vrouw die van onder naar vis ruikt: ”Dat kan geen kwaad”

Afgelopen weekend was het extreem warm, en dat zorgt ervoor dat we allemaal flink transpireren. Voor Floris is dat echter een interessant onderwerp.

De joviale Belg heeft namelijk een uitgesproken mening over de geur die vrouwen kunnen hebben, met name in bepaalde lichaamsgebieden.

Floris verscheen onlangs in het Belgische programma “Don’t Worry, Be Happy”. In een fragment dat nu viraal gaat op het internet, spreekt hij openlijk over dit onderwerp.

Hij hecht veel waarde aan hygiëne, zowel bij zichzelf als in zijn huis. Maar als het om vrouwen gaat, geeft hij de voorkeur aan iemand met een specifieke geur “daar beneden”.

Lees ook
Kleindochter steekt oma dood

Hij zegt: “Mensen zijn tegenwoordig zo hygiënisch dat ze meteen z!ek worden. Dit geldt ook voor vrouwen.

Als je de hele dag met doekjes bezig bent om alles schoon te maken, moet je niet verbaasd zijn als je 0ntstekingen krijgt. Laat de natuur zijn gang gaan. Wat een beetje stinkt, kan geen kwaad.”

Floris kwam onlangs ook in het nieuws vanwege een andere reden. Toen hij zijn vrouw wilde ophalen, werd ontdekt dat hij rondreed met valse nummerplaten en zijn auto niet verzekerd was.

Bij een controle bleek dat hij nog een openstaande str*f had van een jaar, omdat hij verkeersb0etes niet had betaald.

Lees ook
16-jarige jongen verkr*cht zeer jong meisje in Zwolle

Opmerkelijk genoeg vindt Floris het niet erg om vast te zitten. Sterker nog, hij beschouwt het als een “luxe behandeling”.

Hij zegt: “Ik krijg elke dag lekker eten en word goed verzorgd. Ik hoef niets te doen, het is beter dan thuis.”

Desondanks wil Floris graag weer naar buiten. Hij oppert zelfs om een enkelb*nd te dragen. Maar daarvoor heeft hij wel een adres nodig.

Vanuit de gevangen!s doet hij een oproep: “Wie wil mij onderdak bieden? Ik vraag niet veel. Ik heb alleen een kamer nodig.

Het liefst gratis, maar als dat niet mogelijk is, ben ik bereid om een vergoeding te betalen.”

Echtgenoot van Maxime Meiland komt uit de kast

Dokter heeft harde boodschap voor Daniëlle van ’t Schip: ‘Nog zes maanden’