in

Frans model (65) wordt de ‘mooiste oma ter wereld’ genoemd – Kijk al ze zich omdraait!

Ouder worden is een integraal onderdeel van het leven en we moeten elke dag vieren. Het mag niet synoniem zijn met negatieve dingen, het is juist een proces waarbij men steeds meer leert en zichzelf wordt.

Yazemeenah Rossi is een Frans supermodel dat over de hele wereld talloze covers siert. Haar loopbaan begon toen ze in de dertig was, wat niet zo gebruikelijk is. Hoewel de jaren voorbij zijn gegaan, blijft ze een prachtige vrouw!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @yazemeenah


Door cosmetische chirurgie, antirimpelcrèmes of zelfs Botox wordt er van alles aan gedaan om de tand des tijds een beetje tegen te gaan. Je bent natuurlijk zo oud als je je voelt en iedereen staat vrij in haar eigen keuzes.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @yazemeenah


Yazemeenah heeft nog nooit een cosmetische ingreep laten doen. Ze wijdt zich het liefst aan yoga en probeert zoveel mogelijk om van het leven te genieten, avonturen te beleven, nieuwsgierig te blijven en haar batterijen weer op te laden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @yazemeenah


De vrouw, die bijna 320.000 volgers op Instagram heeft, legde in 2019 aan Gala uit: “Ik heb in mijn leven nooit vals willen spelen.

Jonger, betreurde ik mijn kleinere borsten. Vandaag de dag is het handig, ik zie er jonger uit! Ik heb ook nooit mijn witte haar willen verbergen, dat op mijn twaalfde verscheen, ondanks de vele druk die ik kreeg.

Lees ook
Mannen komen gemiddeld 8,5 kilo aan in het eerste jaar vaderschap

En ik bezweek ook niet aan cosmetische chirurgie. Ik blijf openstaan voor het leven en laat me erdoor binnendringen.

Voel je in harmonie, is de boodschap die ik wil delen met jonge vrouwen die mij online volgen en me feliciteren met mijn imago.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @yazemeenah


“In 2015 plaatste ik foto’s en video’s van zelfportretten in zwemkleding op internet en op een totaal onverwachte manier reisden deze beelden de wereld rond.

En sindsdien word ik bijna elke dag gecontacteerd. Ik geef interviews voor tijdschriften en tv’s over de hele wereld en ik ben zelfs zojuist benaderd door TED Talks, om te praten over schoonheid en een lang leven. Ongelooflijk, niet soms?”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @yazemeenah


Ze woont al bijna tien jaar in Malibu, in Californië: “Ik kwam op vijfenveertigjarige leeftijd naar New York en had meteen het gevoel dat mijn carrière me hier terug zou doen komen,” herinnert Yazemeenah zich.

“Ik had het niet mis. Op straat stopten mensen me om me te feliciteren met mijn uiterlijk en mijn haar.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @yazemeenah


Het moet gezegd worden dat Yazemeenah prachtige haren heeft! “Ik ben altijd atypisch geweest in dit beroep.

Tegenwoordig voel ik me vooral een ‘artiest’ en vind ik het leuk dat een merk me carte blanche geeft om hun campagne uit te voeren. Ik weet hoe ik tegelijkertijd model, fotograaf en artistiek directeur moet zijn.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @yazemeenah


Yazemeenah is het gezicht geweest van veel merken, waaronder Diadermine. Dit jaar deelde ze in een interview met Style magazine, van de Sunday Times, haar schoonheidsroutine.

Lees ook
ZIEN: PowNed-presentatrice Sensi Lowe verovert internet met oogverblindende curves

Voedsel speelt een enorme rol. Ze drinkt altijd een glas lauw water met citroen als ze opstaat en eet dagelijks avocado.

Zover mogelijk, probeert Yazemeenah altijd biologisch voedsel te eten en de origine te controleren.

Noten, olijven, pure chocolade, kokos, maar ook whisky en (soms) oesters, ze houdt van afwisselen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @yazemeenah


Ook wat betreft cosmetica, kiest Yazemeenah voor natuurlijke en biologische producten. Ze maakt haar eigen scrubs en maskers met olijfolie en suiker.

Ze geeft de voorkeur aan een goed gereinigde en gehydrateerde huid dan te veel make-up. Om haar huid tegen de zon te beschermen, kiest ze voor een mengsel van tarwekiemolie, wortelzaadolie en frambozenolie.

Vroeg opstaan, stretchen, wandelen, rennen, fietsen, etc. Zolang je maar beweegt, is het motto van deze oma.

Ook benadrukt Yazemeenah het belang van een goede bloedcirculatie en neemt ze ’s ochtends en ’s avonds een koudwaterbad.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @yazemeenah


Een prachtige vrouw die voor zichzelf zorgt en er de tijd voor neemt. Het zou niet voor iedereen even makkelijk zijn om dit allemaal in de praktijk te brengen, maar ook niet onmogelijk.

Hoe dan ook, het belangrijkste is om goed voor jezelf te zorgen, we vergeten soms een beetje dat ons welzijn van binnenin begint!

Vrouw is buurman die ‘s ochtends vroeg van elke schijtbeurt een feestje maakt zat en belt politie

Hond door eigenaar vastgebonden aan steen om te verdrinken