in

Gaby Blaaser zoekt randje op met pikante Instagram-foto

Ja, dat klopt, alweer een foto van Gaby. Maar met haar kiekjes gaat de blondine nou eenmaal nét wat verder dan veel andere aantrekkelijke BN’sters op social media. En dat wordt gewaardeerd.

Niet alleen door ons, maar ook door haar eigen schare fans. Blaaser heeft vandaag de dag al zo’n 386K volgers verzameld op Instagram, onder andere door regelmatig bloedhete foto’s te plaatsen.

Lees ook
Bejaarden op stap beboet voor wildplassen en beledigen van agenten

Gaby in de keuken in een pikante outfit, Gaby onder de douche in bikini, Gaby met haar welgevormde achterste op een strand. Het recept is inmiddels bekend.

Een van haar laatste creatieve uitspattingen: een hotelselfie. Of hotelfie, als dat een bestaande term is. De plaat heeft op moment van schrijven meer dan 15.000 vind-ik-leuks gescoord, onder andere dankzij een kek lingeriesetje. Maar misschien nog wel meer door dat wat er door de paarse lapjes stof heen te zien is. En dat is nogal wat.

Lees ook
Nederlandse stripper die live op tv uit de kleren gaat, heeft ook pikant Instagram-account (foto's)

Over het algemeen houdt Instagram niet zo van vrouwentepels, maar blijkbaar is de foto van Gaby net subtiel genoeg om de beoordelingscommissie van Mark Zuckerberg te ontglippen. Ons hoort u in ieder geval niet klagen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Deel dit artikel via:

Jason (300 kg) keek dood in ogen, maar: “Schandalig dat ik geen 3 liter frisdrank meer mag drinken!”

Nederlandse koninklijke familie uitgejouwd tijdens Prinsjesdag