in

Gaby Blaaser zoekt randje op met pikante Instagram-foto

Ja, dat klopt, alweer een foto van Gaby. Maar met haar kiekjes gaat de blondine nou eenmaal nét wat verder dan veel andere aantrekkelijke BN’sters op social media. En dat wordt gewaardeerd.

Niet alleen door ons, maar ook door haar eigen schare fans. Blaaser heeft vandaag de dag al zo’n 386K volgers verzameld op Instagram, onder andere door regelmatig bloedhete foto’s te plaatsen.

Gaby in de keuken in een pikante outfit, Gaby onder de douche in bikini, Gaby met haar welgevormde achterste op een strand. Het recept is inmiddels bekend.

Lees ook  In deze steden kun je op ‘Frikandellentocht’ langs verschillende snackbars!

Een van haar laatste creatieve uitspattingen: een hotelselfie. Of hotelfie, als dat een bestaande term is. De plaat heeft op moment van schrijven meer dan 15.000 vind-ik-leuks gescoord, onder andere dankzij een kek lingeriesetje. Maar misschien nog wel meer door dat wat er door de paarse lapjes stof heen te zien is. En dat is nogal wat.

Lees ook  Visser Andy vangt gigantische ‘goudvis’ in Frankrijk

Over het algemeen houdt Instagram niet zo van vrouwentepels, maar blijkbaar is de foto van Gaby net subtiel genoeg om de beoordelingscommissie van Mark Zuckerberg te ontglippen. Ons hoort u in ieder geval niet klagen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Jason (300 kg) keek dood in ogen, maar: “Schandalig dat ik geen 3 liter frisdrank meer mag drinken!”

Nederlandse koninklijke familie uitgejouwd tijdens Prinsjesdag