in

Gast laat met 10 foto’s zien hoe spannend de vakantie met zijn vriendin is!

Vanwege alle coronamaatregelen is het tegenwoordig nog moeilijk om een toffe vakantie te boeken. Veel vliegvakanties zijn nog niet mogelijk en het is niet mogelijk om naar ieder land te reizen.

Vermoedelijk zijn alle maatregelen aanstaande zomervakantie nog niet geheel vervallen en zul je dus ook je vakantieplannen hierop aan moeten passen.

Lees ook
Zien: Emma Heesters breekt het internet met bloedhete foto!

Iets wat veel mensen afgelopen zomer hebben gedaan, is een roadtrip. Lekker met je vrienden of je vriendin in de auto stappen en kijken waar je uit gaat komen.

Je gaat geen landen in Zuid-Amerika of Azië zien waar de cultuur compleet anders is dan hier. Maar landen als Duitsland en Frankrijk hebben bijzonder mooie plekken waar je ongetwijfeld nog nooit geweest bent. Je kunt natuurlijk een caravan mee nemen maar een tentje in de achterbak is net zo makkelijk!

Lees ook
Vrouw geeft haar eigen jas aan hond zodat hij warm blijft terwijl hij buiten wacht

Gast legt enorm spannende vakantie vast met foto’s!
Onderstaand stel was samen om road trip gegaan en heeft de complete reis vastgelegd met foto’s om er later nog eens van te kunnen genieten.

Maar wanneer je een vriendin hebt die de neiging heeft om snel in slaap te vallen in de auto, dan is het vaak wat minder gezellig. We gokken dat dit stel een anders soort vakantie gaat zoeken voor aanstaande zomer:

Politie waarschuwt voor levensgevaarlijke sabotage waarbij wielbouten van auto’s losgeschroefd worden

Man heeft 24/7 stijve – Elke dag huilen en krijsen van de pijn