in

Gavin haalt genadeloos uit naar Gordon: ‘Deze is voor mijn ex!!’

Gordon en Gavin, de voormalige toyboy van Goor, lieten een paar weken geleden weten te gaan trouwen. Goor was door het dolle heen om het nieuws wereldkundig te maken: “Vijf jaar geleden was ik op zoek (misschien wel wanhopig) naar de liefde op tv. In de finale uitzending zei ik alsnog nee omdat ik niets voelde voor mijn eventueel toekomstige man.

Gisteren, tegen al mijn verwachtingen in, ging mijn vriend op z’n knieën om mij ten huwelijk te vragen. En nu kon ik niets anders dan JA zeggen. Dit gevoel wat ik nu heb miste ik destijds. In alles raakt hij bij mij de juiste snaar en geeft hij mij de liefde waar ik zo naar heb verlangd.” Echter was er ook een hoop kritiek. Goor heeft de laatste jaren veel relaties gehad met jonge mannen waarbij hij snel tot trouwen over wilde gaan.

Lees ook
Iedereen gaat er op achteruit behalve de koning: In totaal 50 miljoen euro!

Gavin haalt uit naar Gordon
Gisteren kwam het nieuws dat het alweer over zou zijn tussen Goor en Gavin. Yvonne Coldeweijer heeft Goor gesproken: “Ik Heb Goor even gesproken vanochtend en het klopt inderdaad dat het ineens onverwacht over en uit is met Gavin. De reden zal hij wellicht zelf een keer met jullie delen als hij daar behoefte aan heeft. Maar voor nu zit hij er echt helemaal doorheen. Dat vind ik heel erg sneu.

Lees ook
Samantha de Jong verkracht door 4 mannen

Ook al waren er mensen die dit van mijlenver zagen aankomen. Het blijft een hart dat gebroken is.” Inmiddels heeft Goor een bericht gepost op Instagram: “Alleen maar tranen………..maar we gaan gewoon weer door!” Het lijkt erop dat Goor afgewezen is door Gavin, dat blijkt ook wel uit de post van Gavin op Instagram:

Nederlandse vrouw (23) gearresteerd op Filipijnen wegens ‘losbandige 0RGIE’

Mo (36) en Iris (82) stapelverliefd: ‘Hele bus glijmiddel nodig’