in

Gezocht: Scouting zoekt grote eter voor wereldrecord frikandel van 7,5 meter!

De frikandel is verreweg de meest verkochte snack van Nederland. Dat is natuurlijk ook niet gek, het bruine fruit is nu eenmaal een heerlijke versnapering. Er zijn tegenwoordig een hoop verschillende soorten frikandellen, zoals de discodel. Echter blijft de originele natuurlijk de favoriet bij de bezoeker in de snackbar. Wie trek heeft in meer dan een klein frikandelletje kan tegenwoordig ook vaak voor de XXL-variant gaan. Echter kun je je verslaving nu ook nog tot een nieuw level brengen.

Scouting De Klomp heeft namelijk een onofficieel wereldrecord gevestigd met de langste del ter wereld. Voor het 75-jarig jubileum hebben de Explorers van Scouting de Klomp een delletje van maar liefst 7,5 meter gemaakt. Hiervoor is een speciale frituurpan ontwikkeld met een frituurmand van 7,5 meter. We zagen eerder al innovatieve oplossingen voor meterslange dellen, zoals een dakgoot. Maar dit is toch wel een stukje professioneler!

Lees ook
Verdachte (17) van overval op Febo gewond door frituurvet

Scouting zoekt nog naar grote eters voor 7,5 meter frikandel!
Het originele plan van de scouting was een del van maar liefst 75 meter lang vanwege het 75-jarige bestaan vorig jaar. Echter bleek dit toch iets te hoog gegrepen en gaat de scouting nu voor 10 dellen van 7,5 meter.

Lees ook
Man ontdekt na zes jaar dat zijn vrouw zijn eigen zus is

Verschillende bedrijven zijn aangeschreven voor de sponsoring van deze reusachtige del om de kosten te kunnen dekken. Echter is het nog onbekend wie de delletjes mag komen oppeuzelen. We gokken dat er genoeg liefhebbers zijn. Wat de del je gaat kosten is echter nog onbekend. Wanneer we er een simpele rekensom op los laten kunnen we tot een schatting komen.

De gemiddelde del kost 1,75 euro per 18 centimeter. Hiermee heeft deze reusachtige del een lengte van 41,7 normale delletjes. Een schappelijke prijs zou dan zo’n 73 euro zijn. Echter hebben we dan de kosten van de gigantische frituurpan nog niet doorberekend. Ken jij iemand die deze wel even naar binnen wil schuiven:

Mijn vrouw laat altijd boeren wanneer ze mij oraal bevredigt

Hond neemt hap uit wang pakketbezorgster