in

Groot nieuws: Joost Klein mag alsnog optreden en krijgt nieuwe kans!

Het waren roerige dagen/weken voor Joost Klein. De Europapa-Fries werd natuurlijk gediskwalificeerd bij het Eurovisiesongfestival, hetgeen voor een schokgolf zorgde in de wereld. Nu is er fantastisch nieuws: de artiest krijgt namelijk een nieuwe kans.

Joost Klein Pinkpop
De organisatie van Pinkpop 2024 heeft Joost toegevoegd aan de artiestenlijst. Dat maakte het festival gisteren bekend via Instagram.

Ze schrijven: “Ondanks dat de line-up al compleet was, is er één act die wij dit jaar absoluut niet willen missen in ons programma. Dé act van de zomer (en daar voorbij) keert na twee jaar terug op onze festivalweide om deze nóg harder op de kop te zetten dan hij in 2022 al deed.”

Lees ook
Echtgenoot vindt zijn vrouw in python van 5 meter lang: slang heeft haar compleet opgegeten

”Bewapend met nog meer hits, nog meer fans en een ongeëvenaarde podiumenergie verwelkomen we Joost op de Pinkpop-zaterdag voor een speciale show.”

Kaarten Pinkpop
Fans van de zanger die kaarten hebben voor Pinkpop, kunnen van zijn optreden genieten op 22 juni. Joost zal de muzikale start van de dag gaan vormgeven met een speciale show.
Andere artiesten die onder meer van de partij zullen zijn, zijn Ed Sheeran, Calvin Harris, Avril Lavigne en een andere oud-Songfestivaldeelmer: Måneskin.

Lees ook
Drachtige ree doodgebeten door hond

Pinkpop wordt gehouden van vrijdag 21 tot en met zondag 23 juni in het Limburgse Landgraaf. Het is niet voor het eerst dat Joost Klein meedoet.

Twee jaar geleden maakte hij zijn opwachting ook op het festival dat bekend staat om de roze hoedjes.

Wil jij Joost Klein live in actie zien? Dat kan! Er zijn namelijk nog kaarten voor Pinkpop beschikbaar. Die kun je kopen via ticketmaster.nl. Dit is tevens het enige officiële verkoopkanaal, zo meldt de organisatie. Koop kaarten dus NIET via andere partijen.

Man schiet vier jonge zwaantjes dood: ‘Hoe kun je zoiets doen?’

“Ik deed het al met 500 mannen” Je gelooft nooit wat ik mijn ouders wijsmaakte”