in

GTST-acteur Geert Hoes zeer ernstig ziek: Al 35 kilo afgevallen

Geert Hoes ligt al maanden in het ziekenhuis. De voormalig GTST-acteur heeft een zeldzame bacterie opgelopen en is daardoor 35 kilo afgevallen, schrijft hij op Facebook.

“Ik heb het op dit moment erg zwaar en beginnen de ziekenhuisdagen mij op te breken. Strijdlust verdwijnt wat naar de achtergrond en voel me uitgeput en leeg door de medicatie, het ‘vaste dagritme’ van ziekenhuis en de beperking van in een ziekenhuisbed moeten liggen…”, schrijft Geert.

Het leven van de 40-jarige acteur is sinds een paar maanden helemaal overhoop gegooid. Artsen stonden lang voor een raadsel wat er met de acteur aan de hand was, die maar bleef afvallen. Eerst dachten ze dat het om alvleesklierkanker of darmkanker ging, maar inmiddels is na meerdere onderzoeken vastgesteld dat hij een zeer zeldzame bacterie heeft opgelopen.

Lees ook
Motorrijder rijdt in op overstekende scootmobiel: beide bestuurders overleden

Parasiet
Ook is er een parasiet in zijn lijf aangetroffen. “Vanaf het begin af aan heb ik ook tegen de artsen gezegd dat het voelde alsof ik van binnen werd opgegeten, alsof er beestjes onder mijn huid kropen, door mijn lichaam en door mijn hoofd, wat zorgt voor ontsteking op ontsteking op vele plekken in mijn lichaam…een gekkig en erg pijnlijk gevoel.”

“Als ze mij nu een paar pilletjes zouden kunnen geven om voor heel even deze hel niet te hoeven doorstaan mentaal en ik even niks ervan mee zou kunnen krijgen en voelen, zou ik daarvoor tekenen en dat ik weer helemaal beter wakker word”, zegt Geert op Facebook.

Lees ook
Mannen die helpen in het huishouden worden daarvoor beloond tussen de lakens

Traject begonnen
Geert heeft inmiddels “zijn eerste rondje behandeling” van het traject gehad. “Er is een traject ingezet, waarbij we hopelijk met deze behandeling weer een beetje naar boven kunnen kijken.”

Ook deelt hij advies: “Hoe diep de dalen ook zullen worden of zijn, probeer altijd de oplossing te blijven zien en hoop te houden en kracht te putten uit de kleinste dingen. Ook al wil je op sommige momenten door al het verdriet en pijn heen ook de positieve dingen even niet meer zien.”

Fietser overleden na aanrijding met trein

Vader, moeder en 4 kinderen overleden bij woningbrand