in

Had onze koningin Máxima een relatie met deze man?

Máxima is natuurlijk wereld beroemd,de koningin van Nederland en de vrouw van Willem-Alexander. Het koningspaar is inmiddels al bijna 20 jaar samen en als we de verhalen en de media moeten geloven dolgelukkig samen.

In april 1999 ontmoette Máxima haar toen nog toekomstige echtgenoot Willem Alexander en de twee zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse cultuur. Ze hebben samen drie kinderen en dat zijn de prinsessen Catharina-Amalia Beatrix Carmen Victoria (7 december 2003), Prinses van Oranje, Alexia Juliana Marcela Laurentien (26 juni 2005 en Ariane Wilhelmina Máxima Ines (10 april 2007).

Lees ook
Vriend begeleidster gehandicapte Hebe (10): ’Sanne zou haar nooit iets aandoen’

Ex koningin Máxima
Maar wist je dat onze koningin ook nog een leven daarvoor had waar vrijwel niemand iets vanaf weet? Vera Calderón is weet hier echter alles van.

Calderón heeft namelijk een biografie geschreven waarin ze alles verteld over onze koningin, ook haar diepste geheimen. Volgens Calderón is Máxima eerder smoorverliefd geweest op een man genaamd Pablo Jendretzki.

Lees ook
Mark Rutte doneert 190 euro aan egels

Pablo Jendretzki komt uit hetzelfde land als Máxima namelijk Argentinië. Jendretzki is een architect en woonde toen der tijd in New York. “Pablo was een sociale vlinder” schreef Vera. “Hij was altijd bij alle belangrijke sociale evenementen”.

De twee zijn niet lang samen geweest maar zijn wel vrienden gebleven.

Zie hieronder Pablo Jendretzki:

In deze steden kun je op ‘Frikandellentocht’ langs verschillende snackbars!

‘Superopa’ Kees trakteerde buurtkids op Mac in ruil voor huiveringwekkende seks: ‘Hap, hap, hap’