in ,

Hamster overleden nadat bekende Nederlander hem in zijn achterste propt!

Menig bekende Nederlander is gesneuveld dit jaar. Het jaar begon al heftig met het grote The Voice-schandaal waarbij grote namen zoals Jeroen Rietbergen, Marco Borsato en Ali B aan de publieke schandpaal genageld werden. De carrières van deze BN’ers moesten er dan ook direct aan geloven. Maar daarnaast zijn, door de komst van juicekanalen, een hoop andere BN’ers van het toneel verdwenen.

Sommige komen mondjesmaat terug, sommige zullen we nooit meer terug zien. Denk aan artiesten zoals Lil Kleine, Glennis Grace, Waylon, André Hazes en ga zo maar door. De titel van ‘Juicekoningin van Nederland’ behoort toch wel bij Yvonne Coldeweijer die de grootste scoops van het jaar wist te brengen. Relaties sneuvelen en carrières eindigen, allemaal door toedoen van de foute verhalen die Coldeweijer te horen krijgt. Echter blijkt dat Coldeweijer soms best terughoudend is in het brengen van ‘juice’. Zo blijk uit haar Q&A.

Lees ook
ZIEN: Juultje Tieleman laat met strandfoto zien dat het allemaal nóg warmer kan op Instagram!

Welke bekende Nederlander heeft een hamster in zijn arie gepropt?
Coldeweijer heeft op Instagram alle juice-hoogtepunten verzameld aan de hand van vragen van volgers. Een volger vraagt haar: “Komt het voor dat je scoops binnenkrijgt die je niet deelt omwille van privacy etc?” Coldeweijer stelt: “Klopt. BN’ers die depressief zijn en bij een psycholoog lopen etc. heb ik nog niet gebracht. BN’ers die zwanger zijn… Er is een BN’er die afgelopen jaar is geopereerd… Omdat hij een Hamster in z’n ‘achterste’ had en die hamster was dus overleden, omdat ‘ie vast kwam te zitten in zijn ‘achterste’.

Lees ook
Remco (23) heeft twee sugarmommy’s: “Vrienden noemen me een golddigger”

Een heel bekend ‘achterste’. NAH, dat gelooft toch gewoon niemand?!! Dat post ik echt niet. Dat probeer ik niet eens. Terwijl ik wel denk dat het klopt.” We zijn nu natuurlijk razend benieuwd wie de BN’er is die een hamster in zijn krent heeft gepropt. Denk jij het antwoord te weten?

UPDATE: Man 23 die ernstig gewond raakte tijdens carbidschieten overleden

Hun vrouwen overleden in 2022, nu zijn buren Cees (76) en Leo (86) opeens miljonair