in

Heftig: Monique Westenberg wilde Andre Hazes neersteken

Sinds gisteravond kun je de docu van Andre Hazes op Videoland bekijken. De docu bestaat uit meerdere aflevering en er worden een aantal hele schokkende onthullingen gedaan.

Zo onthult Andre Hazes dat hij niet alleen verslaafd was aan drank en drugs vanaf zijn 15e, maar ook een eetstoornis had. Dit was rond zijn 18e. Hij woog toen nog maar 61 kilo en ging altijd naar de wc als hij wat gegeten had.

Lees ook
Tweede slachtoffer (18) ongeluk Oldehove overleden

Daarnaast laat Andre weten dat hij een keer 60 uur wakker was, omdat hij 8 gram van het bekende witte poeder had opgesnoven en twee flessen wodka in zijn mik had gedouwd. Hij was bang dat hij de nacht niet zou overleven.

Yvonne Coldeweijer beweert dat hij deze bewuste nacht met zijn ex Sarah van Soelen had doorgebracht die er ook niet vies van is om haar neus te poederen. De stiefpa van Sarah vond de twee en kon Andre ervan overtuigen om af te gaan kicken in Spanje. Eigenlijk heeft de stiefpa van Sarah zijn leven dus gered.

Lees ook
Santana: Een man die mij wil krijgen, moet minstens 5 rondes in bed aan kunnen

Maar de schokkendste onthulling is toch wel dat Monique de ex van Andre hem een keer wilde neersteken.

Monique zegt er het volgende over en het incident speelde zich af toen Andre zijn zoontje kwam ophalen en toen de twee al uit elkaar waren.

“Dan stond ik met aardappelmesje groenten te snijden en wilde ik in zijn voorhoofd steken. Maar dan zei ik: ‘Wil je kopje thee?’

Het vreemde is dus dat Rachel en Monique ook wisten Andre zijn drugs en drank verslaving, maar er verder dus blijkbaar niks mee deden.

Melding van bandensporen Hebe en Sanne werd al dag eerder gedaan: Politie bleef in de auto zitten

Duikers vinden telefoon van Sanne bij zoekactie bij Empel