in

Heftig nieuws: Peter Gillis is voor het leven gehandicapt!

Aan de buitenkant zou je het niet zeggen bij het aanschouwen van Peter Gillis, maar de welgestelde zakenman blijkt te kampen met ernstige lichamelijke problemen, zoals blijkt uit een gepubliceerde foto waarop te zien is dat Gillis zijn auto heeft geparkeerd op een parkeerplaats bestemd voor invaliden.

Het feit dat Peter fysiek niet helemaal in orde is, was eerder al duidelijk geworden. Gillis moest met spoed worden afgevoerd nadat zijn jarenlange dieet van worstenbroodjes bijna fataal bleek te zijn.

Lees ook
Moeder stopt haar baby in een zak en gooit hem in open haard: ‘Beestachtig’

Zijn suikergehalte was buitensporig hoog en zijn hartslag was teruggelopen tot slechts 30 slagen per minuut.

Na dit schrikeffect heeft Peter aanzienlijk wat overtollige kilo’s weten te verliezen, in totaal maar liefst 28 kilo. Dit was aanleiding voor een groots feest, waarbij de Brabander na lange tijd weer in staat was om zelf zijn veters te strikken zonder hulp van anderen.

Hoewel zijn gewicht inmiddels weer wat is toegenomen, wisten we niet dat hij ook te maken had met een invalide status.

Lees ook
Nia komt uit de kast als een robot: ”Ik voel me geen mens”

Desondanks lijkt dit wel het geval te zijn, gezien het feit dat de Rolls Royce van Peter prominent geparkeerd staat op een plek die bestemd is voor… jawel, invaliden.

Dit wordt bevestigd door het woord ‘hatseflats’ op de zijkant van de wagen. Dit roept twee mogelijke verklaringen op: óf Peter is daadwerkelijk invalide, óf hij negeert simpelweg de geldende regels.

In de reacties op Instagram merkt iemand op dat er een invalidenkaart op het dashboard ligt. Zou het dan toch waar zijn?

Lichaam vermiste Kamran (43) onder puin vandaan gehaald, familie zingt afscheidslied

Man (31) stak zijn vrouw zes keer met schaar in ziekenhuis, toch wil ze hem weer terug