in

Heidi kiest voor relatie met Gambiaan en laat hele gezin achter: Jongste kinderen wonen nu bij oudste dochter!

Een vreemd verhaal uit het Verenigd Koninkrijk. Daar liet Heidi Hepworth (44) haar man en negen kinderen in de steek na 23 jaar huwelijk. Ze liet haar gezin achter voor Salieu Jallow (32) uit Gambia.

Heidi leerde Jallow kennen via Facebook. Deze laatste had haar een vriendschapsverzoek en berichtje gestuurd. Voordien kenden ze elkaar dus totaal niet.

De moeder van negen kinderen was toen 23 jaar samen met haar echtgenoot Andy. Ze hadden samen zes kinderen en Heidi had al drie kinderen uit een ander huwelijk.

Lees ook
Stefan vangt meisje (3) dat van vijfde verdieping naar beneden valt

Andy is helemaal kapot van de situatie en deed zijn verhaal in de krant. Hij denkt dat Heidi een midlife crisis ondergaat. “De persoon die zij is geworden, is vreselijk. Een liefhebbende moeder zou toch nooit naar Gambia gaan om daar de grote sier te maken met een nieuwe vriend.”

Hij had echter nooit gedacht dat ook Heidi via de media zou reageren. Ze zegt in een interview totaal geen spijt te hebben. De vrouw zegt dat ze gewoon haar hart volgde. Naar eigen zeggen was ze ongelukkig met Andy.

“Ik had het heel moeilijk om mijn kinderen achter te laten, maar ze konden niet mee. Dus had ik geen andere keuze.”

“Ik ben aangeslagen van de bedreigingen naar mij toe. Omdat ik zogezegd mijn kinderen in de steek heb gelaten. Dat is dus niet het geval.”

Lees ook
Moeder plaatst verborgen camera en ziet vader dit bij dochter doen

Haar drie jongste kinderen wonen bij haar oudste dochter. “Ik ben elke dag online en we videochatten met elkaar. Ze zien er echt gelukkig uit en ik ken mijn kinderen als de beste.”

Ze wil dolgraag trouwen met Jallow. Heidi zegt dat haar relatie met Andy al voorbij was toen ze met Jallow aanpapte.

Heidi beweert dat ze toen al twee jaar niet meer samen was met Andy. Ze zou hem verlaten hebben omdat Andy berichtjes stuurde naar andere vrouwen.

De man uit Gambia eiste wel dat Heidi zich tot de islam zou bekeren. Anders geen huwelijk. Dat deed ze dus.

Kind zwaargewond bij aanrijding met auto

Katja: “Ik wil minstens 15 keer per week van bil gaan”