in

Hope vindt zichzelf té knap voor een vriendje: ‘Het is een vloek!’

Een geschikt vriendje of vriendinnetje vinden in het leven blijkt niet altijd voor iedereen te zijn weggelegd. Hope, een dame uit Los Angeles, heeft daar bijvoorbeeld ook veel problemen mee. Soms kom je nu eenmaal de verkeerde mensen tegen in het leven. Bijvoorbeeld verkeerde vriendjes of vriendinnetjes die niet trouw zijn en het stiekem buiten de deur zoeken.

Maar het kan natuurlijk ook gebeuren dat je helemaal niemand tegenkomt waar je het überhaupt mee wil proberen. Dat kan uiteraard aan verschillende dingen liggen. Wellicht ben je gewoonweg nog niet de juiste persoon tegengekomen. Maar misschien moet je je eisenlijst eens bijstellen. Er lopen nu eenmaal niet heel veel knappe mannen rond met een sixpack die ook nog eens galant, sociaal en trouw zijn die ook nog eens chirurg zijn met een dikke bankrekening. Het kan bijvoorbeeld ook gewoon aan jezelf liggen, zoals dat het geval is bij Hope.

Lees ook
Meisje 9 overleden na steekpartij door vader Etten-Leur

Te knap zijn voor een vriendje, Hope is het. Volgens Hope zelf.
Hope is namelijk té knap voor mannen, vindt Hope zelf. Deze dame is een behoorlijke sensatie op TikTok vanwege een aantal video’s die ze gemaakt heeft over hoe zwaar haar leven wel niet is. Hope stelt: “Niemand heeft het erover hoe moeilijk het is om zó knap te zijn dat je geen vriend kunt hebben. Alle mannen zijn extreem geïntimideerd en bang voor je. Buitengewoon aantrekkelijk zijn is echt een vloek.”

Lees ook
Karla: "Mannen moeten 1 miljoen euro in mij investeren om te daten!"

Ook vertelt Hope dat het haar vriendengroep beïnvloed: “Niemand praat ooit over hoe zwaar het leven is om de knapste van je vriendengroep te zijn. Ik krijg constant alle aandacht. Mannen sturen berichtjes naar mijn beste vriendinnen om mijn nummer te krijgen. Ik krijg álle complimenten. Het is zo zwaar…” Het zware leven van Hope:

@hope_schwingPlz help 😔

♬ how to never stop being sad – –

Nicol Kremers wil OnlyFans-account uitbreiden: ‘iets met dieren’

Vermiste Eline (18) gevonden