in

Huwelijksaanzoek in ’romantisch hotel’ gaat mis: pand vliegt in de hens

BRIGHTON – Maandenlang was de 21-jarige Britse Jason Lee Pryer bezig geweest met de voorbereidingen van zijn huwelijksaanzoek. Tot in detail was alles uitgedacht, maar toen het zover was, volgde een zeer onverwachte wending. Een paar seconden nadat hij de grote vraag had gesteld in het historische hotel Royal Albion Hotel in Brighton, vloog deze ’perfecte locatie’ in de hens.

Lees ook
Ledematen van Cindy geamputeerd na septische shock: 'Ik was niet boos'

Het hotel moest fungeren als droomlocatie voor én na de aanzoek. Pryer wilde daar een romantische avond hebben met zijn vriendin Melanie Nunne (21), die hij hopelijk daarna zijn verloofde kon noemen.

Onder valse voorwendselen was Nunne door haar zussen naar het hotel gelokt. „Ik had ondertussen een mooie kamer geboekt en versierd met hartjes, drankjes, ballonnen en rozenblaadjes”, aldus Pryer tegenover South West News Service. „Geblinddoekt kwam ze de kamer binnen, maar toen rook ik al een vieze geur. Ik ging op een knie zitten, en vroeg haar ten huwelijk, en ze zei ja!”, jubelt hij.

Lees ook
Fenna (9) zat met haren vast in zwembad en overleed

De prosecco was nog maar net een paar seconde open, toen de vieze geur steeds erger werd. „Het brandalarm ging af en we moesten naar buiten”, aldus Pryer.

Eenmaal buiten zagen ze het volledige hotel in brand staan. Gelukkig had het kersverse verloofde koppel wel hun ringen meegenomen. De ’romantische avond’ werd op een andere locatie, met wat minder versiering, voortgezet.

De oorzaak van de brand is vooralsnog onduidelijk. Volgens BBC is het pand zodanig beschadigd en onveilig, dat deze komende drie weken gesloopt wordt.

Artsen dachten jarenlang dat de hersentumor van Mathijs (26) een burn-out was

Vader verdrinkt terwijl hij zoontje (3) probeert te redden uit zwembad, jongetje overlijdt later