in

“Ik ben de vriendin van een miljonair. Thuisblijven en niet gaan werken, is loodzwaar!”

Een ’thuisblijvende’ vriendin heeft een bijzondere inkijk gegeven in haar dagelijkse routine aan de zijde van haar vriend die miljonair is. TikTokster Kendel Kay (26) heeft een luxueuze levensstijl, maar zegt dat ze alles in het kader van haar partner stelt. Of zoals ze zelf zegt: “Ik anticipeer op de behoeften van mijn vriend.” Kendel woont in Puerto Rico met haar vriend Luke Lintz (23), die een PR-bedrijf runt met een waarde van 8,1 miljoen dollar.

Het paar doet alles samen, van reizen met privéjets tot naar de sportschool gaan, waarbij Kendel de ‘keukenprinses’ is die haar vriend elke dag een lekker maaltijd voorschotelt. Het gelukkige koppel ontmoette elkaar in Tulum tijdens een influencer-evenement en zijn sindsdien zo goed als onafscheidelijk. Kendel is met verschillende filmpjes over haar dagelijkse reilen en zeilen al viraal gegaan.

Lees ook
Nederlandse man overleden nadat hij 613 dagen corona had: virus muteerde meer dan vijftig keer

Een dag in het leven van…
Maar wat spookt ze dan elke dag uit!? Ze begint de dag dus met het ‘anticiperen op Luke’s behoeften’, het vullen van zijn waterfles, en het maken van zijn ijskoffie. Daarna ruimt ze de slaapkamer op, doet haar 20 minuten huidverzorgingsroutine, gaat koffie drinken en naar de fitness. Kay maakt smoothiebowls voor haar en Luke, drinkt matcha en schrijft dingen in haar agenda. “Het is echt soms zwaar,” zegt ze zelf. “Mensen onderschatten dat!”

Lees ook
Jongens aangehouden na mishandeling van oudere man

‘Vrouwelijke ontspanning’
Kendel zei: “Sommige mensen zijn het absoluut niet eens met mijn keuzes op het gebied van levensstijl, maar er zijn ook mensen die me steunen en toegeven dat ook zij graag een leven van ‘vrouwelijke ontspanning’ zouden willen leiden.” Ze legde verder uit dat ze ondanks haar thuisblijvende levensstijl nog steeds content creëert voor sociale media: “Sociale media en het creëren van content is hoe ik mijn inkomen creëer, maar het neemt niet veel van mijn tijd in beslag.” Wel, laat ons maar eens kijken naar die sociale media van Kendel, waar best wel interessante dingen te vinden zijn…

Peuter 2 omgekomen bij ongeluk

Lucinda laat nierstenen verwijderen, verliest vervolgens al haar ledematen