in

“Ik deed het al met 500 mannen” Je gelooft nooit wat ik mijn ouders wijsmaakte”

Een natuurster heeft onthuld dat haar ouders op de een of andere manier nog steeds geen idee hebben wat ze doet voor de kost. Kazumi is een content creator, influencer en bedrijfseigenaar – maar haar belangrijkste bron van inkomsten is OnlyFans. Ze verdient gemiddeld 300.000 euro per maand met haar expliciete foto’s en video’s, maar ongelooflijk genoeg weten haar vader en moeder dat nog steeds niet.

“Mijn ouders hebben geen idee dat ik een natuurster ben,” onthulde ze in Pillow Talk van Ryan Pownall. “Ik vertel ze dat ik Bitcoin doe”. Het geheim bewaren wordt steeds moeilijker, nu Kazumi’s gezicht – en af en toe ook andere delen van haar lichaam – overal op het internet te zien zijn. Ze heeft eerder beweerd dat ze met 500 mannen heeft gestoeid – en is van plan om nog eens met 500 mannen in bed te duiken voordat ze 30 wordt.

Lees ook
2 kinderen neergestoken in woning

Bijzondere marketingstrategie
Kazumi zei dat ze Andrew Tate veracht, die ze “haar Hitler” noemde, en gaf toe dat ze zijn ideeën gebruikte om een sensationele marketingcoup te creëren. Ze moedigde ook haar fans aan om memes van haar te maken die zich over het internet verspreidden, waardoor er nog veel meer verkeer naar haar toch al succesvolle OnlyFans-pagina kwam. Het ingenieuze is dat ze al die duizenden mensen niet eens hoefde te betalen voor hun werk.

“Ik gaf ze na*kt,” onthulde ze. In plaats van contante betaling voor al hun marketingwerk, voegde Kazumi eraan toe dat ze “hen iets van gelijke of hogere waarde gaf”. Kazumi heeft ook wat conventionelere marketingstrategieën geprobeerd. Ze huurde een vliegtuig om over het enorme Coachella muziekfestival te vliegen met een banner die reclame maakte voor haar OnlyFans pagina. Ze heeft ook vrachtwagens met foto’s van een “hot n ready” Kazumi op hun zijkant laten rondrijden op verschillende festivals in de VS.

Lees ook
Kleinzoon ziet steeds dat rekening leeg is van opa: Dan betrapt hij hem zo in steeg

Vader en moeder vermoeden niks
Maar vermoedelijk zijn Kazumi’s vader en moeder geen grote festivalgangers, want ze geloven nog steeds dat de ongelofelijke rijkdom van hun dochter te danken is aan een ongekende expertise in de wereld van cryptocurrency. Hoewel ze een fortuin heeft verdiend met online content, ziet Kazumi zichzelf nog steeds als een buitenstaander in de industrie: “Ik heb geen management, geen agentschap en ben nog nooit op een professionele set geweest,” vertelde ze aan zakenblad Forbes.

“Ik ben volledig onafhankelijk”
“Ik verdien mijn geld door precies te doen wat ik wil. Ik hoef me niet aan te passen aan de eisen die een bureau of merk aan me stelt. Ik ben eigenaar van mijn inhoud en hoewel volledig onafhankelijk zijn nadelen heeft, zoals het voelen van elke mislukking, zowel financieel als emotioneel, ben ik trots op mezelf dat ik de bewuste keuze heb gemaakt om onafhankelijk te blijven. Ik wil dat mensen weten dat het mogelijk is.”

Groot nieuws: Joost Klein mag alsnog optreden en krijgt nieuwe kans!

Pleegouders zwaargewond meisje (10) opgepakt voor poging tot doodslag