in

“Ik doe altijd de was thuis. Ik ben doodsbang dat mijn vrouw anders mijn walgelijke geheim zal ontdekken”

Getrouwd zijn kan gepaard gaan met veel uitdagingen. Maar een van de belangrijkste is het hebben van een eerlijke en open relatie. Nu heeft een man onthuld hoe hij worstelt om eerlijk te zijn tegen zijn vrouw over zijn ‘toiletgewoonte’.

De anonieme man postte op X, voorheen Twitter, waar gebruikers op het account Fesshole hun advies gaven over de situatie. Op deze pagina kunnen mensen anoniem bekentenissen delen. Hij onthulde dat er een reden is waarom hij thuis altijd één specifiek klusje oppakt. En dat allemaal omdat hij niet wil dat zijn vrouw achter zijn ‘akelige geheim’ komt.

Lees ook
15-jarige Dustin uit Maastricht al twee weken spoorloos, politie slaat alarm

“Mijn remsporen zijn gigantisch”
De man schreef: “Ik doe altijd de was thuis omdat ik niet wil dat mijn vrouw de staat van mijn onderbroeken ziet. Ik ben bang dat ze minder van me zal houden als ze ziet hoe erg mijn remsporen zijn. Ik slaag er maar niet in om na een toiletbezoek de boel grondig proper te maken!” Sinds hij zijn openhartige bekentenis op de social media deelde, heeft zijn post honderdduizenden likes en honderden reacties opgeleverd.

Lees ook
Erwin ziet dat dieven zijn favoriete friettent leegroven en rijdt ze aan

“Gebruik natte doekjes, kerel!”
Iemand schreef: “Je weet maar nooit. Misschien houdt ze nog wel meer van je.” Terwijl een andere de man verzekerde dat het goed zou komen en hij gewoon eerlijk tegen zijn vrouw moest zijn. Anderen waren dan weer minder vriendelijk, waarbij iemand schreef: “Als je je ding nog niet deftig kan doen op het toilet, mag je al blij zijn dat je een partner hebt!” Iemand anders raadde de man aan: “Als het niet lukt met wc-papier, koop dan natte doekjes.” Ten slotte zei iemand: “Ik hou nu al minder van je en ik ken je niet eens!”

Deze 8 signalen geven aan dat je lichaam dringend hulp nodig heeft

Sylvana (34) kreeg een kind van een getrouwde man: ”Hij kiest voor zijn eigen gezin”